Nieuws
Ga je deze winter zaalhockey spelen en weet je niet (meer) zo goed hoe dat allemaal gaat? We hebben alle informatie voor jou (én je ouders/coaches/spelbegeleiders) allemaal overzichtelijk bij elkaar gezet op de zaalhockeypagina . Neem de voor jou belangrijke documenten goed door en bekijk ook de video's. Dan ga je straks goed
Na zeven jaar afwezigheid zal er dit jaar weer Kerstgala met buffet zijn!  Op vrijdag 09 december vindt het traditionele Kerstgala voor de senioren, veteranen, ouders van junioren en senioren en introducés (18+) plaats. 
Wist je dat... 
je je gegevens heel makkelijk zelf aan kunt passen? Heb je bijvoorbeeld een nieuw mailadres of telefoonnummer? Ga dan naar Lid Login (rechts boven in beeld!) en klik na inloggen op 'profiel' onder je naam. Hier kan je onder aan het lijstje de optie 'bewerken' kiezen en je gegevens aanpassen! 
Even een overzicht voor onze Jongste Jeugd: 
Laatste trainingen - Pauwtjes (alle groepen) - zaterdag 26 november (Pietentraining) - F teams - vrijdag 25 november (Pietentraining) - 6E en 8E teams - woensdag 30 november (ook voor de teams die niet inhalen op 3 dec)
  Rond 25 november zal de tweede termijn contributie seizoen 2016/17 worden geïnd. Bij deze termijn zullen ook de selectietoeslagen voor alle eerste teams en opleidingsteams (voor 2016/17 zijn dat: JD2, JC2, MD2, MC3, MB2) in rekening worden gebracht. 

Door de inhaalwedstrijd van Heren 1 aanstaande vrijdag tegen Xenios is er besloten om de pubquiz te verplaatsen naar vrijdag 13 januari 2017. Logistiek kunnen we het in het clubhuis niet regelen om beide evenementen tegelijk te laten plaatsvinden. Hierdoor is het ook weer mogelijk om je nog aan te melden voor de pubquiz op 13
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!
Vanaf vrijdag 15 april is de Velsertunnel voor 9 maanden (dus tot medio januari 2017) gesloten.  Dit heeft gevolgen voor clubs die normaliter te bereiken zijn via de Velsertunnel zoals bijvoorbeeld de Strawberries.