Nieuws
Maandag 3 juli wordt de indeling 2017-18 voor de jeugd bekend gemaakt. Je kunt dan in de MHCB-app of op de site je team vinden. De indeling is onder voorbehoud, we hebben van de KNHB nog geen goedkeuring op de diverse dispensatieverzoeken gekregen. 
MD1 is bij de huldiging van sportkampioenen van Bloemendaal 2017 verkozen tot sportploeg van het jaar 2017! Daar mogen we als club best wel trots op zijn!
Op 21 juni werden zij tezamen met andere toppers uit de gemeente gehuldigd in Caprera. 
Helaas is het hockeyseizoen bijna voorbij, gelukkig gaan we door in de zomer! Van 24 t/m 28 juli zal er op MHC Bennebroek een Hockey- en Tophockeykamp worden georganiseerd. Ga aan de slag met je techniek, speel leuke partijtjes en maak er een geweldige week van!   Krijg een gratis stick bij aanmelding voor een
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!
De komende weken, tot ongeveer half juli, zullen er werkzaamheden aan het tegelwerk tussen de Pauwenren en Veld 1 plaatsvinden. Er zal een nieuwe afwatering worden aangelegd en tegelwerk wordt onder handen genomen.