Weer een drietal clubs die geen contant geld meer in het clubhuis willen hebben. Deze drie zijn vanaf heden 'cashless' en daar kan dus alleen met PIN betaald worden:   UHC Qui Vive AMHC Pinoké WFHC Hoorn
Het schema van de bardienst tot de herfstvakantie is bekend! Kijk snel op bardienst zaterdag of bardienst zondag om te zien wanneer jouw team bardienst heeft.
Het trainingsschema staat op de site. Er kunnen nog veranderingen plaatsvinden (helaas niet op verzoek!).
Elftallen worden geacht om 1 kwartier voor de training zelfstandig in te lopen, in overleg met de trainers.
Op maandag 15 augustus kunnen de keepers van de selectieteams hun materiaal ophalen tussen 18.00 en 19.00 uur.
De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen weer in augustus. Voor de selectieteams beginnen de trainingen op maandag 15 augustus.
De andere teams trainen vanaf maandag 29 augustus.

Trainers gezocht
Mede dankzij de financiële steun van onze sponsors kunnen wij, onder andere, de contributie relatief laag houden. Wij zijn dan uiteraard ook erg blij met hen! Met deze sponsors hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over shirt- en andere reclame. Om die reden is het niet toegestaan om tijdens wedstrijden andere kleding te dragen dan ons
Vanaf vrijdag 15 april is de Velsertunnel voor 9 maanden (dus tot medio januari 2017) gesloten.  Dit heeft gevolgen voor clubs die normaliter te bereiken zijn via de Velsertunnel zoals bijvoorbeeld de Strawberries.