header foto
header foto
header foto
 

MHC Bennebroek en de AVG

Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 Omgaan met vertrouwelijke gegevens

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De regels voor het verwerken van persoonsgegevens onder de AVG zijn strenger dan de nu geldende Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De nieuwe regels bepalen dat elke vereniging in kaart moet brengen hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Het

Lees verder

Heren 1 speelt zondag 27 mei de play- offs om 15:00 uur. KOMT ALLEN!

Heren 1 Nieuws afbeelding

23-5 A.s. zondag is het zover.
De eerste keer play-offs op Bennebroek. Wat zullen de mannen jullie steun hard nodig hebben. HBR (Berkel en Rodenrijs) komt namelijk in grote getalen.
Mooie gelegenheid om te laten zien hoe gastvrij wij kunnen zijn en HBR met de "Rottegat-ambiance” en de Blauwe Pauwen kennis te laten maken.

Lees verder

Inlooptrainingen nieuwe jeugdleden

TC jeugd Nieuws afbeelding

25-5 Op zaterdag 9 juni van 09:00 tot 10:00 uur en op zaterdag 16 juni van 11:00 tot 12:00 uur organiseren we een ‘proeftraining’ voor 5 tot 10 jarigen.
Wil je jouw zoon of dochter daarvoor opgeven, dan kan dat via een email naar tcjongstejeugd@mhcbennebroek.nl . Geef daarbij aan: naam, j/m, geboortedatum en of je de 9e en/of 16e meedoet.
Graag tot dan👍!


Lees verder

Advies KNHB: las drinkpauzes in tijdens hockeywedstrijden

Nieuws Nieuws afbeelding

25-5 De hockeybond adviseert hockeyclubs dit weekend vanwege de hoge temperaturen bij wedstrijden drinkpauzes in te lassen als de temperatuur boven de 27 graden komt. Het KNMI voorspelt zaterdag en zondag temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30 graden
Lees meer: hockey.nl/nieuws/knhb/advies-knhb-las-drinkpauzes-in-tijdens-hockeywedstrijden/

Lees verder

We hebben een nieuwe website!

Webredactie Nieuws afbeelding

25-5 Na maanden van achter de schermen werken, is het dan nu eindelijk zover! Er is een nieuwe site!!! Zoals je ziet is deze site veel meer van 'nu'. Een frisser uiterlijk, breed georiënteerd en ook op mobiel prettig te bekijken. 

Lees verder

Voorselecties

TC jeugd Nieuws afbeelding

22-5 We delen alle teams zorgvuldig in. Ook het samenstellen van de eerste teams gaat stapsgewijs. Vóór 31 mei zullen we de voorselecties bekend maken. Die spelers krijgen een mail (zorg voor het juiste mailadres in het clubbestand).
De ‘voorselecties' zullen nog oefenwedstrijden spelen in juni. Hou hier rekening mee! Dit gaat in overleg met de (tijdelijk) manager/coach.

Lees verder

Kom Heren 1 aanmoedigen tijdens de play-offs op 2 juni en ga mee met de supportersbus!

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5


Hockeyclub Berkel & Rodenrijs wordt de eerste tegenstander van Heren 1 in de play-offs. Op 27 mei spelen de heren thuis, op 2 juni wordt er uit gespeeld. Om je in te schrijven voor de busreis stuur een mail naar evenementen@mhcbennebroek.nl of lees verder voor meer informatie hierover. Ook het programma vind je hier.
Play offs

Lees verder

Familietoernooi groot succes

Nieuws Nieuws afbeelding

22-5 Eerste Pinksterdag was de dag van het inmiddels traditionele jaarlijkse familietoernooi. Dit jaar onder begeleiding van een nieuw comité, de familie Hokkeling. 24 teams stonden om 09.30 uur te trappelen om de velden te mogen betreden, een snelheidsrecord op de stormbaan te laten zien en verschillende spelletjes als megatwister en blij dat ik glij. 

Lees verder

Ringen gevonden!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 De afgelopen dagen zijn er twee ringen gevonden op de hockeyclub. Een zegelring lag afgelopen zondag bij het luik naar de keuken en zojuist een ring met inscriptie Jan 2/2/55 ....XXX.
Als je de ringen verder kunt identificeren zijn ze op te halen bij Monique Smolenaars. Zij beheert de gevonden voorwerpen . 

Lees verder

Vanaf september 2018: veranderingen in de competitie van de C- en D-jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 Met ingang van seizoen 2018 – 2019 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan. 

Lees verder

Nieuw begeleidingsteam Dames 1

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Na een aantal jaar vol inzet voor Dames 1 gaat Sjoerd Woelders, hun trainer-coach, de club verlaten. 
Sjoerd heeft het fantastisch gedaan en wij bedanken Sjoerd voor zijn enthousiasme en gedrevenheid voor Dames 1 en de club. Wij wensen Sjoerd succes met de volgende stap in zijn carrière.
 

Lees verder

Velden, warmte en sproeien

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Met het stijgen van de buitentemperatuur komt het sproeien van onze semi-watervelden ook weer in beeld. Graag aandacht voor het sproeiprotocol dat bij de knoppen om de installatie in werking te zetten hangt. 

Lees verder

Heren 1 haalt play-offs!!! Historisch moment

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Wat was het spannend afgelopen zondag op VVV. 

Zondag was winst op VVV genoeg om de play-offs te halen en een directe promotie was ook nog mogelijk. Voor dat laatste moest Xenios verliezen van Alkmaar.

Lees verder

Komt allen naar onze ALV!

Nieuws Nieuws afbeelding

16-5 Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,
Het bestuur van MHC Bennebroek nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op:  maandag 28 mei 2017
in:  het clubhuis
aanvang: 20.00 uur
Agenda 1. Opening en welkom

Lees verder

CS+ opleiding - voor clubscheidsrechters die zich willen ontwikkelen

Nieuws Nieuws afbeelding

30-4 Volgend seizoen starten we met een CS+ opleiding. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen, is er door de bond een speciaal opleidingsprogramma gemaakt. Als je slaagt voor het examen mag je je CS+-er noemen. 

Lees verder

Junior team Golfdag zondag 27 mei

Nieuws Nieuws afbeelding

23-4 Onwijs gaaf teamuitje voor jullie als dank voor sponsorloop deelname!
 
Voor alle jongste jeugd teams van F, E en D worden er op zondag 27 mei (gratis) clinics georganiseerd in samenwerking met de Haarlemmermeersche Golfclub (Cruquius).
 

Lees verder

Mini’s van de week gezocht!

Nieuws Nieuws afbeelding

17-4 Voor onze laatste 3 thuiswedstrijden op 22 april, 27 mei en 10 juni zoeken wij nog mini’s van de week.   Zit jij in meisjes E en wil je weten hoe dames 1 een wedstrijddag beleeft? Grijp dan nu je kans en luister naar de voorbespreking, loop mee warm op het veld en neem de eerste bal van de wedstrijd!    We zoeken per zondag 2 mini’s van de week. Je mag je

Lees verder

Neem een vriendje mee!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-3 Op woensdag 28 maart, 25 april en 30 mei mag de jongste jeugd een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training! Hij of zij traint dan een keertje in jouw team mee. 

Lees verder

Teamindeling en selectieprocedure 2018 voor de Jeugd A t/m D

TC jeugd Nieuws afbeelding

24-1 Inleiding Hier volgt een samenvatting van de teamindeling en selectieprocedure voor 2018, verder verwijzen we ook naar het beleidsstuk "Selectieprocedure & Teamindeling Jeugd MHC Bennebroek”. De teamindelingen bij MHC Bennebroek zijn in beginsel voor de zomervakantie gereed. Bij de indelingen maken we onderscheid tussen de eerste teams per categorie (1-lijn) en de zogenaamde breedte

Lees verder

DWF

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
secretaris@mhcbennebroek.nl

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Webredactie
Sandra Ponfoort
Nathalie Vreeburg
webredactie@mhcbennebroek.nl