Voor de jongste jeugd (4/5 jaar tot 10 jaar) hebben we ‘inlooptrainingen’ op za 27 mei en zo 18 juni vanaf 10 uur om te kijken of je ‘Hockey’ leuk vindt om te gaan doen. Je kunt je aanmelden via inlooptraining@mhcbennebroek.nl Geef aan welke datum je wilt inlopen, je leeftijd, J/M en welke (school)groep. Tevens telefoonnummer en e-mail.
Met Pasen, Koningsdag en de meivakantie in aantocht, zijn er wat wijzigingen in de trainingen:
De Cobacabana ligt op 25 mei voor één dag aan de Ringvaart. Die dag nemen Samba, Capoeira en Merengue het over van de klompendans. Het clubhuis kleurt geel-groen tijdens het familietoernooi 2017 want het thema is "Chill Brasil".
De club heeft enthousiaste trainers nodig voor zowel de jongste jeugd als junioren teams. Meer seniore trainers voor de jeugd zijn zéér gewenst.
Een gratis TK-hockeystick tot 1 maart voor het hockeykamp op Bennebroek voor de snelle beslissers!
Het kamp op Bennebroek zal plaatsvinden van 24 t/m 28 juli 2017. Daarnaast organiseert Nationale Sportkampen ook diverse andere kampen in de meivakantie.
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!