We merken dat de Pauwenren veel gebruikt wordt. Maar inmiddels is deze wel aan een opknapbeurt toe. Met deze opknapbeurt willen we de Pauwenren een stuk interactiever maken en daardoor leuker voor iedereen. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig!
De bardiensten tot en met eind mei zijn bekend. Kijk goed wanneer jouw team bardienst heeft en hoeveel ouders of teamleden je moet leveren. Vele handen maken licht werk en een bardienst draaien is super gezellig!
De afgelopen weken is de webredactie overstelpt met aanvragen voor het plaatsen van berichten over zaalkampioenen etc. Graag maken we jullie er op attent dat elk lid van een team zelf verslagen kan schrijven welke dan op de website terecht komen.
Het zaalhockeyseizoen zit er weer op en heeft een aantal kampioenen opgeleverd!
Wij feliciteren: MA1 MD1 MC4 MB3 MB4 MB6 JC1 Dames 2 Dames 3 Heren 2
Hier volgt een samenvatting van de teamindeling en selectieprocedure voor 2017, verder verwijzen we ook naar het beleidsstuk " Selectieprocedure & Teamindeling Jeugd MHC Bennebroek ". De teamindelingen bij MHC Bennebroek zijn in beginsel voor de zomervakantie gereed. Bij de indelingen maken we onderscheid tussen de eerste teams per
Zaal extra In week 4 en week 5 (1e & 2e week feb) hebben we nog zaaltrainingen in ‘De Kooi’. Een aantal teams hebben daar dan nog training (zie app), let op! Dit kunnen andere tijden zijn! De overige teams stoppen met trainen.
Inmiddels is er een begin gemaakt met de laatste fase van de renovatie van het clubhuis. De bestuurskamer is van een mooie strakke stuclaag voorzien.
Zodra dat droog is zal Vincent Sanders de bestuurskamer en het gehele traphuis in kleur spuiten, net zo als hij dat vorig jaar gedaan heeft met de barruimte.
De afgelopen maanden is er overleg geweest tussen omwonenden van de Jacob van Heemskerklaan, de Ruyterlaan, BSM, gemeente en MHCB.
De procedure is:
De velden worden 's ochtend gekeurd door de veldmeester. Indien de velden bevroren zijn, worden deze afgelast tot nader order en op een later tijdstip herkeurd. Houd de website en/of de app dus goed in de gaten!
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!
Voeg het nieuwsbericht toe...