Nieuws
Bent u nog geen vrijwilliger bij MHCB? Dan bent ook u van harte welkom op de vrijwilligersavond op maandag 24 oktober a.s. om u te oriënteren op wat u voor de club zou kunnen doen.   Voor meer informatie over deze avond waarvoor het bestuur alle (toekomstige) vrijwilligers van harte uitnodigt: zie de
Vanaf nu is het mogelijk om je samen met je team aan te melden voor de Pubquiz! De pubquiz vindt plaats op vrijdag 18 november, inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur. Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan. De kosten zullen €7,50 per deelnemend team zijn.
De bardienst voor zaterdag : Datum
Tijd
Team
29 oktober 2016
08.30 – 11.15
11.15 – 14.00
14.00 – 20.00
ME5
M8E5
JD3
Beste vrijwilliger,
Zonder vrijwilligers geen club, dat geldt zeker ook voor MHCB. Als bestuur realiseren we ons iedere dag weer hoe belangrijk onze vrijwilligers zijn. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Want vele handen maken licht werk. Maar ook omdat een actief verenigingsleven de leden verbindt en
Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat de Algemene Ledenvergadering op 10 oktober jl de volgende bestuursleden heeft benoemd:
Talitha Dirven , bestuurlid Senioren Luuk Kornelius , bestuurslid Junioren (incl. Jongste Jeugd) Christian Boelen , bestuurslid Sponsoring en Commerciële Contacten
Aan het eind van de ALV van 10 oktober jl. in het clubhuis, richtte bestuurslid Laur Kirkels zich tot de aanwezige (ouders van) leden én tot een iemand in het bijzonder. In eerste instantie hoorde de betrokkene, Henk van den Barselaar, Laur nietsvermoedend aan maar langzamerhand ging er iets dagen….
Van 18 tot en met 27 augustus 2017 strijden op het EK in Amsterdam acht herenteams en acht damesteams om de winst. Dit topsportspektakel wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten voor de Rabo EuroHockey Championships 2017 zijn vanaf nu te koop!
Op 29 oktober organiseren wij voor alle E-leden een Griezelavond op MHC Bennebroek. We verwachten jullie om 19.00 uur op MHCB (definitieve locatie wordt later bekend gemaakt), en vanaf 21.00 uur zijn jullie ouders welkom om jullie weer op te halen. De avond is om 21.30 uur afgelopen.
Vanaf vrijdag 15 april is de Velsertunnel voor 9 maanden (dus tot medio januari 2017) gesloten.  Dit heeft gevolgen voor clubs die normaliter te bereiken zijn via de Velsertunnel zoals bijvoorbeeld de Strawberries.
Onze meiden van de B1 hebben met 3-0 van Myra gewonnen en gaan dus de Super B-poule spelen! Fantastisch gedaan meiden!