header foto
header foto
header foto
 

Speciale dank aan alle trainers!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-6 Elk seizoen staan er tientallen trainers wekelijks paraat om trainingen te geven! Vanuit mijn rol wil ik jullie daar onwijs voor bedanken. Het is een behoorlijke committent en ik ben super blij hoe jullie het dit jaar gedaan hebben. Zonder actieve leden is er geen club! Grote dank voor jullie inzet en enthousiasme. Lees verder

Heren 1 zoekt versterking - meld je aan!

Heren 1 Nieuws afbeelding

6-6 Bennebroek Heren 1 zoekt voor seizoen 2018-2019 getalenteerde spelers om de huidige selectie te versterken. Bennebroek H1 ambieert ook komend seizoen wederom in de top van de 1e klasse mee te doen, en door te groeien naar een stabiele overgangsklasser. Helaas viel het kwartje in de play-offs de verkeerde kant op, maar volgend jaar zal weer gestreden worden voor tickets die recht geven op

Lees verder

Voorselecties

TC jeugd Nieuws afbeelding

22-5 We delen alle teams zorgvuldig in. Ook het samenstellen van de eerste teams gaat stapsgewijs. Vóór 31 mei zullen we de voorselecties bekend maken. Die spelers krijgen een mail (zorg voor het juiste mailadres in het clubbestand).
De ‘voorselecties' zullen nog oefenwedstrijden spelen in juni. Hou hier rekening mee! Dit gaat in overleg met de (tijdelijk) manager/coach.

Lees verder

Vanaf september 2018: veranderingen in de competitie van de C- en D-jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 Met ingang van seizoen 2018 – 2019 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan. 

Lees verder

CS+ opleiding - voor clubscheidsrechters die zich willen ontwikkelen

Nieuws Nieuws afbeelding

30-4 Volgend seizoen starten we met een CS+ opleiding. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen, is er door de bond een speciaal opleidingsprogramma gemaakt. Als je slaagt voor het examen mag je je CS+-er noemen. 

Lees verder

DWF

Agenda

19-6 Barcommissie

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
secretaris@mhcbennebroek.nl

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Live beelden