header foto
header foto
header foto
 

Fijne vakantie allemaal!

Nieuws Nieuws afbeelding

14-7 Voor sommigen is de zomervakantie al begonnen, voor anderen staat deze bijna voor de deur. Ook op MHCB houden we een 'zomerstop'. We zijn van 21 juli t/m 19 augustus gesloten. De webredactie kan in slechts uitzonderlijke gevallen iets op de website plaatsen. Alles wat niet spoedeisend is, wordt na 19 augustus weer opgepakt.

Lees verder

Nieuwe teamindelingen!

Nieuws Nieuws afbeelding

1-7 Vanaf vandaag kun je inloggen in de app of op de website om je nieuwe team te zien (zie onder voor technische aanwijzingen). We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe team! Een en ander is onder voorbehoud, de KNHB heeft de dispensatieverzoeken nog in behandeling. We verwachten dat de KNHB snel zal reageren. Dit betekent dat de indeling zoals nu gepubliceerd behoudens wat kleine mutaties

Lees verder

Speciale dank aan alle trainers!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-6 Elk seizoen staan er tientallen trainers wekelijks paraat om trainingen te geven! Vanuit mijn rol wil ik jullie daar onwijs voor bedanken. Het is een behoorlijke committent en ik ben super blij hoe jullie het dit jaar gedaan hebben. Zonder actieve leden is er geen club! Grote dank voor jullie inzet en enthousiasme. Lees verder

Nieuwe kledingsponsor

Nieuws

17-7 Een aantal weken geleden heeft ons het bericht bereikt dat onze kledingleverancier Stag failliet is verklaard. Op dat moment was het nog onduidelijk of er een doorstart zou plaatsvinden, maar helaas kunnen we hier niet op wachten met de start van het nieuwe seizoen alweer in zicht. 

Lees verder

Info over zaalhockey

Nieuws

14-7 Beste hockeyers,
Nu de teamindeling bekend is, informeren we jullie ook alvast over het aankomende zaalhockeyseizoen.

Lees verder

Vanaf september 2018: veranderingen in de competitie van de C- en D-jeugd

Nieuws Nieuws afbeelding

17-5 Met ingang van seizoen 2018 – 2019 gaat er voor de C- en D-jeugd het een en ander veranderen! We willen jullie hier tijdig over informeren, zodat we met z’n allen goed voorbereid het nieuwe seizoen in kunnen gaan. 

Lees verder

CS+ opleiding - voor clubscheidsrechters die zich willen ontwikkelen

Nieuws Nieuws afbeelding

30-4 Volgend seizoen starten we met een CS+ opleiding. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen, is er door de bond een speciaal opleidingsprogramma gemaakt. Als je slaagt voor het examen mag je je CS+-er noemen. 

Lees verder

DWF

Agenda

Nog geen agendapunten.

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
secretaris@mhcbennebroek.nl

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Live beelden