Nieuws
De Meerweg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer van 2 oktober tot 24 november. De verwachting is dat dit grote overlast in de regio gaat veroorzaken. Vanaf de brug over de ringvaart tot aan de Binnenweg zal het werk gefaseerd worden uitgevoerd. Maar doorgaand verkeer blijft tot eind november gestremd. 
Na het denderende succes van vorig jaar staat voor dit jaar het Kerstgala gepland op 08 december 2017! 
Vanaf deze week starten werkzaamheden aan de N200, een van de wegen die naar AMHC Westerpark leidt.  De hinder zal in 2017 nog beperkt zijn voor het verkeer, maar wel goed voor bezoekende clubs rekening te houden met eventuele vertraging. De werkzaamheden zullen tot eind 2019 duren. 
We hebben nog een aantal oude rokjes/broekjes over (grijs met donkerblauwe bies). Heb je nog een extra trainingsrokje/broekje nodig, grijp dan nu je kans!
Kids: €20,00 Senioren: €25,00
Handig voor in de agenda:
Training en speeldata
- 3 dec einde veldtrainingen van alle junioren en jongste jeugd - 2 december laatste speelweekend veldcompetitie - 5 december start zaal trainingsschema  - 6 dec jongste jeugd training (aangepast) voor teams die nog een
Het zaalhockeyseizoen gaat weer beginnen in december en om als scheidsrechter goed voorbereid te zijn organiseren we een spelregelavond voor de zaal.  Onze bondsscheidsrechter Jeroen Dekker zal hier ook bij aanwezig zijn. We zullen aandacht geven aan de spelregels en de interpretatie daarvan.
Het invalschema voor de jeugd voor de herfstcompetitie is als volgt:


  Team
Herfst/reguliere competitie
Invallers uit:
JA1
1e klasse A
JB2, JB3
JB1
Zoek je nog een sportieve activiteit tijdens de winterperiode? ZPCH (Zwem Polo Club Hoofddorp) nodigt alle sportverenigingen uit om op 23 december mee te doen met de estafettewedstrijden. Maak een team van 4 personen en neem het op tegen andere sportverenigingen uit de regio.
Zaalhockey lijkt nog ver weg, maar de betreffende teams zijn al aangemeld voor de competitie. In de 2e helft van november wordt het wedstrijdprogramma verwacht. In de kerstvakantie zijn er verschillende zaalhockeytoernooien. Voor elk niveau is er aanbod! Alle toernooien vind in in de app. Klik in de app op 'meer' en vervolgens

De afgelopen weken zijn  61 (!) mensen geslaagd voor hun scheidsrechtersexamen. 
Onder deze 61 waren ook 21 ouders die met goed gevolg het examen hebben afgelegd. Allemaal hartelijk gefeliciteerd, als club zijn we hier heel blij mee!