Mini's van de week gezocht!
7-9-2017  |
Aanstaande zondag begint voor ons de competitie!

Zit jij in meisjes E en heb jij altijd al willen weten hoe de voorbereiding van een dames 1-wedstrijd eruit ziet? Grijp dan nu je kans en kom luisteren naar de voorbespreking in de kleedkamer, warmlopen op het veld en de eerste bal van de wedstrijd uitnemen! Daarna mag je de hele wedstrijd bekijken vanuit de dug-out en achteraf mag je ook nog genieten van onze overheerlijke lunch!

Wij zijn op zoek naar jou! Iedere thuiswedstrijd zoeken we 2 mini's van de week. Je mag je opgeven als duo, maar alleen mag ook. Mail ons waarom wij jou moeten kiezen als mini en wie weet word jij binnenkort uitgenodigd voor één van onze thuiswedstrijden! Meld je snel aan via dames1@mhcbennebroek.nl, want we beginnen dus aanstaande zondag al!

Liefs, dames 1