Informatie over opzeggen
11-4-2018  |
De lentecompetitie is al weer enige tijd begonnen en we hopen dat iedereen een fijn hockeyseizoen heeft. Toch kan het zijn dat je wilt stoppen met hockeyen.

Als je wilt opzeggen doe dit dan vóór 1 mei 2018 uitsluitend door middel van een schriftelijke opzeggingen ter attentie van de ledenadministratie: ledenadministratie@mhcbennebroek.nl.
Opzeggen bij of via een coach of trainer is dus geen officiële opzegging. Vermeld bij de opzegging ook de reden daarvan, dit is voor MHCB en het toekomstige beleid zeer nuttige informatie.

De opzegging is pas definitief op het moment dat je een bevestiging van de opzegging hebt ontvangen van de ledenadministratie. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Zeg je na 1 mei 2018 het lidmaatschap op, dan ben je de contributie voor het volgend seizoen volledig verschuldigd.
Zeg je het lidmaatschap voor 1 mei 2018 op maar meld je je opnieuw aan voor 1 oktober 2018, dan wordt een administratietoeslag van € 50,- in rekening gebracht.

In bijzondere gevallen, zoals studie, baan of een verhuizing kun je uitstel vragen tot 1 juli 2018. Geen geldige reden voor uitstel is o.a. het mogelijk overstappen naar een andere club.

Mochten er nog vragen zijn over de opzeggingsprocedure dan kun je deze mailen naar:  ledenadministratie@mhcbennebroek.nl.

We wensen iedereen nog een fijn seizoen toe en natuurlijk hopen wij alle hockeyers ook na de zomer weer op de velden van MHCB te zien!

Met vriendelijke groet,
Bestuur MHC Bennebroek