CS+ opleiding - voor clubscheidsrechters die zich willen ontwikkelen

Nieuws afbeelding 30-4-2018

Volgend seizoen starten we met een CS+ opleiding. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen, is er door de bond een speciaal opleidingsprogramma gemaakt. Als je slaagt voor het examen mag je je CS+-er noemen.

Voor meer informatie kan je op de website van de bond kijken bij https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/clubscheidsrechter-plus-cs

Het programma heeft de volgende elementen:
- Drie workshops (opzet, looplijnen en signalen, spelregelverdieping)
- Persoonlijke begeleiding van een leercoach bij een aantal wedstrijden
- Een praktijktoets

Rene Thuijs heeft deze opleiding gedaan bij RoodWit en is erg enthousiast en heeft ook aangeboden bij Bennebroek de rol van leercoach te vervullen. Workshops kunnen bij ons omliggende verenigingen worden gevolgd.

Iedereen die enthousiast is geworden kan zich opgeven. Er zijn echter wel een paar voorwaarden:
- Deelname aan workshops is verplicht
- Gemiddeld 1 keer peer week een wedstrijd fluiten gedurende de opleiding
- Bij overaanmelding zal de arbitragecommissie samen met Rene een selectie moeten maken.

Aanmelden kan bij arbitragecommissie@mhcbennebroek.nl dan nemen we contact met je op.

Nog geen agendapunten.

secretaris@mhcbennebroek.nl