Aanmeldprocedure

Lid worden bij MHC Bennebroek

Fijn dat u of uw kind belangstelling heeft voor onze vereniging. Op deze pagina vindt u informatie over het aannamebeleid en de aannameprocedure.

Inschrijven

Inschrijvingen voor het nieuwe seizoen worden pas vanaf maart (start nieuwe seizoen in augustus) in behandeling genomen. Aanmeldingen gaan via het inschrijfformulier op de site. Gelieve deze in te vullen, af te drukken en ondertekend op de sturen naar MHC Bennebroek, Postbus 98 2120 AB Bennebroek.

Gaarne ook het aanmeldingsformulier digitaal zenden door bij het aanmeldingsformulier op aanmelden te drukken zodat wij de gegevens efficiënt kunnen verwerken. U ontvangt een bevestigingsmail van ons. Let wel op: een aanmelding is GEEN garantie voor een lidmaatschap.

Jeugd

Kinderen kunnen vanaf hun vierde jaar bij MHC Bennebroek komen hockeyen. Dat houdt in dat ze in het jaar dat ze beginnen, voor 1 oktober 4 jaar worden. Kinderen die na 1 oktober vier jaar worden, moeten een jaar wachten

Let op: een kind is pas lid van MHC Bennebroek wanneer u van ons bericht hebt ontvangen dat we hem of haar kunnen plaatsen. Dat gebeurt uiterlijk eind mei. Er wordt overigens ook een bericht verzonden als het kind niet geplaatst kan worden. Mocht u onverhoopt eind mei niets gehoord hebben, laat het ons dan per e-mail even weten. ledenadministratie@mhcbennebroek.nl

Ouders van aspirant-leden worden uitgenodigd voor een ouderavond waarin onder andere besproken wordt: de bereidheid van ouders om zich in te zetten als vrijwilliger voor MHC Bennebroek (bijv. coachen, trainen, deelname in een van de commissies, fluiten, wedstrijdtafel etc.). Voor alle duidelijkheid: bardiensten en rijden naar uitwedstrijden zijn in ieder geval verplicht. Kinderen wier ouders zich actief willen inzetten voor de club zullen voorrang hebben op andere kinderen.

Toelatingsbeleid jongste jeugd (4 tot en met 12 jaar)

Helaas kunnen we niet alle kinderen aannemen die zich aanmelden omdat we een beperkt aantal velden hebben. Met een groot tekort aan vrijwilligers ligt het zeer voor de hand om juist die mensen toe te laten die de club als vrijwilliger willen ondersteunen. Het wordt bijzonder op prijs gesteld als ouders een belangrijke rol spelen binnen MHC Bennebroek, sterker nog: zonder vrijwilligers kan een club niet bestaan !

Voor die teams waar meer aanmeldingen voor zijn dan plaatsen, hanteren we het volgende toelatingsbeleid. In het algemeen geldt overigens dat jongens eerder toegelaten kunnen worden dan meisjes (aangezien het aantal jongensteams ondervertegenwoordigd is)

Kinderen worden eerder geplaatst als:

1. er broertjes, zusjes of ouders zijn die al lid zijn.

2. de ouders zich actief in willen zetten als vrijwilliger, bijv. als coach, trainer, scheidsrechter of deelnemen in een commissie.

3. woonachtig zijn in Bennebroek.

Kinderen die niet geplaatst kunnen worden, worden op de wachtlijst geplaatst. Elk jaar wordt deze wachtlijst opnieuw bekeken en getoetst aan bovenstaande criteria. Kinderen die beginnen met hockeyen op hun zevende jaar of later, moeten eerst de basisbeginselen van het hockey onder de knie krijgen. Daarom spelen zij de eerste helft van hun eerste seizoen nog geen wedstrijden maar trainen ze alleen. Na de herfst of kerst stromen zij door naar een team.

Hebt u vragen over de inschrijvingsprocedure? Stuur ons dan een e-mail op ledenadministratie@mhcbennebroek.nl

Toelatingsbeleid jeugd vanaf 12 jaar

Voor kinderen ouder dan 12 jaar die lid willen worden, gelden de volgende zaken:

1. Kinderen kunnen alleen worden aangenomen als er een plekje vrijkomt in een van de bestaande teams.

2. Zeer talentvolle spelers kunnen ook worden geplaatst in selectieteams.

Senioren

Voor senioren geldt op dit moment: altijd welkom bij MHC Bennebroek! Ook voor senioren geldt dat de aanmelding verloopt via het inschrijfformulier op de site, deze in te vullen, te ondertekenen en op te sturen naar MHC Bennebroek, Postbus 98, 2120 AB Bennebroek. Verstuur het inschrijfformulier ook digitaal door op de site op aanmelden te drukken zodat wij de gegevens efficiënt kunnen verwerken. Je ontvangt een automatische bevestigingsmail van ons. Dit kan het hele jaar door! Wil je komen hockeyen met een heel team dat kan ook, wij heten jullie van harte welkom. Neem contact met ons op betreffende de aantrekkelijke mogelijkheden die wij te bieden hebben. Let op: je bent pas lid van Bennebroek wanneer je van ons bericht hebt ontvangen dat we je kunnen plaatsen

Lees goed de contributievoorwaarden!