Tenue

Tijdens competitiewedstrijden en toernooien is het dragen van het officiële verenigingstenue verplicht.

Dames/meisjes: Donkerblauw shirt met logo (de Pauw), grijze rok, donkerblauwe kousen.
Heren/jongens: Donkerblauw shirt met logo (de Pauw), grijze broek, donkerblauwe kousen.
Keepers: MHCB keepersshirt en de verplichte bescherming die ieder team aan het begin van het seizoen door MHCB krijgt uitgereikt in de keeperstas. Indien geen keepersshirt in de keeperstas aanwezig (bij JJ komt dit soms voor), draag dan een afwijkend kleur shirt over de bodyprotector.

Het dragen van scheenbeschermers en een bitje is door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) verplicht gesteld. Daarnaast is het dragen van kunstgrassportschoenen noodzakelijk.

Aan het begin van ieder seizoen is er een ruilbeurs voor hockeyspullen voor de jeugd. Deze ruilbeurs vindt plaats op een aantal zaterdagochtenden en wordt via de website bekendgemaakt.

Het officiële tenue is uitsluitend te koop bij:

Intersport Duo
Drossestraat 17