Nieuwsoverzicht
 
Geef je op voor het familietoernooi 2018
Thema: MHCB WORLD SERIES (as seen on television!)
Dus, kom op zondag 20 mei in de outfit van je favoriete tv-serie (van Pipo de Clown tot Teletubbies, the A-team, SOOF en de Luizenmoeder). Alles voor de kijkcijfers!  We hopen dit jaar weer veel oude bekenden, maar ook veel nieuwe gezichten te zien: vorm een team met vrienden en/of familie, met kinderen en volwassenen en leef je uit op je outfit. Bedenk alvast wat voor prachttaart je gaat maken. Uitgangspunt is er met z’n allen een gezellige en sportieve dag van te maken.
Schrijf je snel in want de ervaring leert dat mensen zich massaal in het feest gedruis storten en er is maar plaats voor 24 teams!
Teams bestaan uit minimaal 12 leden of hun gezinsleden aangevuld met hooguit 4 introducés. Het inschrijfgeld is €9,- voor spelers van 12 jaar en ouder. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen €5,-. Voor de BBQ kun je bestellen naar behoefte. Als je mee wilt doen, stuur je een email naar familietoernooi@mhcbennebroek.nl . Je ontvangt dan een link naar het inschrijfformulier. Vergeet niet een teamnaam te bedenken en deze op te geven bij inschrijving.
 
Geplaatst op : 23-4-2018 |  Categorie : NIEUWS
Junior team Golfdag zondag 27 mei
Onwijs gaaf teamuitje voor jullie als dank voor sponsorloop deelname!
 
Voor alle jongste jeugd teams van F, E en D worden er op zondag 27 mei (gratis) clinics georganiseerd in samenwerking met de Haarlemmermeersche Golfclub (Cruquius).
 
Ook de ouders mogen een balletje oefenen onder leiding van een golfpro. De kids clinic duurt een uur en wordt spelenderwijs gegeven met super coole onderdelen.
 
Vinden jullie dit ook leuk om te doen, schrijf je dan in bij je coach/manager (zij krijgen deze week een inschrijfformulier toegestuurd).
 
Tot ziens op de 'Junior team Golfdag’ op 27 mei.
 
Geplaatst op : 23-4-2018 |  Categorie : NIEUWS
Mini’s van de week gezocht!
Voor onze laatste 3 thuiswedstrijden op 22 april, 27 mei en 10 juni zoeken wij nog mini’s van de week. Zit jij in meisjes E en wil je weten hoe dames 1 een wedstrijddag beleeft? Grijp dan nu je kans en luister naar de voorbespreking, loop mee warm op het veld en neem de eerste bal van de wedstrijd!  We zoeken per zondag 2 mini’s van de week. Je mag je opgeven als duo maar alleen mag ook. Meld je snel aan via dames1@mhcbennebroek.nl en wie weet word jij binnenkort uitgenodigd !
 
Geplaatst op : 17-4-2018 |  Categorie : NIEUWS
Informatie over opzeggen
De lentecompetitie is al weer enige tijd begonnen en we hopen dat iedereen een fijn hockeyseizoen heeft. Toch kan het zijn dat je wilt stoppen met hockeyen.   Als je wilt opzeggen doe dit dan vóór 1 mei 2018 uitsluitend door middel van een schriftelijke opzeggingen ter attentie van de ledenadministratie: ledenadministratie@mhcbennebroek.nl . Opzeggen bij of via een coach of trainer is dus geen officiële opzegging. Vermeld bij de opzegging ook de reden daarvan, dit is voor MHCB en het toekomstige beleid zeer nuttige informatie.
De opzegging is pas definitief op het moment dat je een bevestiging van de opzegging hebt ontvangen van de ledenadministratie. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de ledenadministratie.
Zeg je na 1 mei 2018 het lidmaatschap op, dan ben je de contributie voor het volgend seizoen volledig verschuldigd. Zeg je het lidmaatschap voor 1 mei 2018 op maar meld je je opnieuw aan voor 1 oktober 2018, dan wordt een administratietoeslag van € 50,- in rekening gebracht.   In bijzondere gevallen, zoals studie, baan of een verhuizing kun je uitstel vragen tot 1 juli 2018. Geen geldige reden voor uitstel is o.a. het mogelijk overstappen naar een andere club.
Mochten er nog vragen zijn over de opzeggingsprocedure dan kun je deze mailen naar:  ledenadministratie@mhcbennebroek.nl .   We wensen iedereen nog een fijn seizoen toe en natuurlijk hopen wij alle hockeyers ook na de zomer weer op de velden van MHCB te zien!

Met vriendelijke groet, Bestuur MHC Bennebroek
 
Geplaatst op : 11-4-2018 |  Categorie : NIEUWS
Laatste kans scheidsrechtersexamen
Op 14 mei en 17 mei zullen er nog 2 examens gehouden worden voor toekomstige scheidsrechters. Ook ouders krijgen de mogelijkheid om hun kaart te halen!
Vanaf dit seizoen dienen de juniorenwedstrijden door ten minste 1 ouder gefloten te worden. Om te mogen fluiten bij de elftallen dient men in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart.  
Met name de ouders waarvan de kinderen volgend jaar in de D gaan spelen worden uitdrukkelijk uitgenodigd examen te doen. Ter voorbereiding van het examen zal een e-learning worden toegestuurd. Het doorlopen van deze e-learning kost 1 á 2 uur en daarmee ben je voorbereid op het examen. 
Ouders die mee willen doen kunnen een mail sturen naar arbitragecommissie@mhcbennebroek.nl met daarbij naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.
De jeugdleden hebben een aparte mail gekregen.
Leden uit de volgende teams die geen kaart hebben worden verwacht op
14 mei 20:00 clubhuis MB1, MB2, MB4, MB5, MB6, JA1, JB1, JB3
17 mei 18:30 clubhuis JB2, MB3 en MA3 
 
Geplaatst op : 5-4-2018 |  Categorie : ARBITRAGE
Neem een vriendje mee!
Op woensdag 28 maart, 25 april en 30 mei mag de jongste jeugd een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training! Hij of zij traint dan een keertje in jouw team mee. 
Heb je een klasgenootje, buurmeisje, neef of nicht die misschien hockey ook wel leuk vindt, neem hem of haar dan mee naar je training!  Het handigste is als ze even een stick van je lenen maar als dat echt niet lukt, dan hebben we op de club ook wel iets. 
Graag dan even 15 minuten voor je training aanwezig om je vriendje aan te melden in het clubhuis!
 
Geplaatst op : 21-3-2018 |  Categorie : NIEUWS
Save the date - Familietoernooi 2018!
SAVE THE DATE! FAMILIETOERNOOI 2018 ZONDAG 20 MEI   Thema: MHCB WORLD SERIES (as seen on television!) Dus, kom in de outfit van je favoriete tv-serie (van Pipo de Clown tot Teletubbies, the A-team, SOOF en de Luizenmoeder). Alles voor de kijkcijfers! We hopen dit jaar weer veel oude bekenden, maar ook veel nieuwe gezichten te zien: vorm een team met vrienden en/of familie, met kinderen en volwassenen en leef je uit op je outfit. Bedenk alvast wat voor prachttaart je gaat maken. Uitgangspunt is er met z’n allen een gezellige en sportieve dag van te maken. Zet de datum dus alvast in je agenda en start met het samenstellen van een team. Info over inschrijving, kosten en verdere details volgen in april.
 
Geplaatst op : 13-3-2018 |  Categorie : NIEUWS
Teamindeling en selectieprocedure 2018 voor de Jeugd A t/m D
Inleiding Hier volgt een samenvatting van de teamindeling en selectieprocedure voor 2018, verder verwijzen we ook naar het beleidsstuk "Selectieprocedure & Teamindeling Jeugd MHC Bennebroek”. De teamindelingen bij MHC Bennebroek zijn in beginsel voor de zomervakantie gereed. Bij de indelingen maken we onderscheid tussen de eerste teams per categorie (1-lijn) en de zogenaamde breedte teams (de meer recreatieve teams). 
Selectie Eerste-lijn teams A, B, C, en D. De selectie geschiedt onder de leiding en verantwoordelijkheid van de Technisch Manager Junioren, Menno Reyenga, hij doet dit in samenspraak met andere trainers en de Technische Commissie (TC).  Medio februari wordt onder leiding van de Technisch Manager in samenspraak met de trainers en lijncoördinatoren van de TC bepaald wie deel mag nemen aan de selectietrainingen voor de 1e lijn teams.  Ook kunnen spelers gedurende het seizoen uitgenodigd worden om, al of niet tijdelijk, deel te nemen aan trainingen met 1e lijn teams. Medio maart worden de spelers die voor selectietrainingen in aanmerking komen uitgenodigd.  Spelers die niet geselecteerd zijn maar wel in aanmerking wensen te komen voor de selectie kunnen dit aangeven bij de TC. De Technisch Manager, trainers en TC zullen dan beoordelen of hij/zij alsnog in aanmerking komt. Er komen geen aparte ‘open’ selectietrainingen meer.
Medio juni is de selectie voor de 1e lijn teams in principe klaar. Voorafgaand aan de laatste selectietraining komen de TC en de selectietrainers onder leiding van de Technisch Manager Junioren bij elkaar om de definitieve indeling vast te stellen. Na de laatste selectietraining volgt een kick-off training met de nieuwe 1e lijn teams voor het komende seizoen.
Kalender selectie ABCD jeugd.
• Half-eind februari 2018 eerste selectie deelnemers selectietrainingen 1-lijn teams onder leiding van de Technisch Manager Juni
 
Geplaatst op : 24-1-2018 |  Categorie : TC JEUGD