header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Heren 1 – een mooie Herfstweek

Nieuws afbeelding 30-10-2013


Het was een enerverende week voor de mannen van Heren 1.

Afgelopen vrijdag een geweldige clinic met de C-tjes. D-tjes en E-jes waarbij de mannen de afsluitende wedstrijd tegen meer dan 100 enthousiaste meisjes en jongens met 4-0 verloor !

Dat was even slikken maar het toont maar weer eens aan wat een enorme hoeveelheid talent er op de velden rondloopt.

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Alphen geplanned. Op voorhand leek dat een lastige pot.

We kunnen er vrij kort over zijn: een superieure eerste helft werd gevolgd door een matige tweede helft. Einduitslag 4-1 winst,

Verdedigend werd er zo goed als niets weggegeven. Ties mocht zich na afloop met de cape van de "man of the match” tooien.

Het verrassende nieuws kwam uit Woerden dat van Leusden had gewonnen.

Hierdoor staan onze mannen op een prachtige 2e plaats op de ranglijst, staan ze 2e op de ranglijst van meest gescoorde goals en staan ze 1e op de ranglijsten van doelsaldo en minste tegengoals.

Overigens moeten onze mannen die 2e plaats op de ranglijst delen met Woerden.

En laat dat nu net de tegenstander van komend weekend zijn !

Het moet dus weer gaan spoken en we gaan Halloween dus gewoon een weekje te vroeg vieren.

Dames en heren, jongens en meisjes. Kom aanstaande zondag UW Heren 1 naar een prachtige overwinning steunen !

En als jullie dat dan komen doen, houdt er dan rekening mee dat we enorm ons best doen om het voor scheidsrechters leuk te maken om bij ons te fluiten.

Dussssssssss………………. we doen een beroep op de Bennebroekse F-side (u weet wel, die hoek op het balkon) om vanaf komende zondag wederom julie enthousiaste support te uiten. Maar als jullie dat dan doen, doe dat niet alleen voor UW Heren 1 maar doet dat ook voor UW Bondsscheidsrechters.

Ze zijn het meer dan waard om ook bejubeld te worden, deze mannen en vrouwen die weer en wind trotseren om ons een mooie zondag te bezorgen !

Ten laatste willen we u graag attent maken dat tijdens de clinic er veel spandoeken zijn gemaakt door de jongste junioren. Deze spandoeken zullen komende zondag worden getoons en uiteraard zijn alle clinic-deelnemers daar bij aanwezig, complete uitgerust met toeters, bellen en muziekinstrumenten

Alles om UW Heren 1 naar de overwinning te schreeuwen !!!