header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

UW Heren 1 – LoL in Nieuwegein

Nieuws afbeelding 13-11-2013

Afgelopen zondag hebben de thuisblijvers ongelijk gekregen! De supporters die de rit naar Nieuwegein wel hebben gemaakt (en dat waren er best wel veel), hebben een wervelende show gezien. Nieuwegein bleek te beschikken over een veld dat er op z’n minst gezegd ‘apart’ uitzag, door sommigen al snel het IKEA-veldje gedoopt!

Het veelkleurige veld werd verder versierd door verrassende oranje strepen en korenblauwe broekjes van onze tegenstanders. En daar tegenover stonden de Bennebroekse mannen, zeer smaakvolgekleed in mooie donkerblauwe shirts en kousen met daartussen een hagelwit broekje. Bij zoveel kleurige schoonheid kon Moeder Natuur niet achterblijven en zij presenteerde een strakblauwe hemel met een goudgeel zonnetje (niet te verwarren met goudgeel rakkertje).

En al dat moois kreeg al snel een vervolg op het veld, tenminste aan één kant daarvan. De ene wonderschone actie volgde de andere in rap tempo op, er werden strafcorners versierd bij de vleet en daar werd ook nog eens lekker productief mee omgegaan. Bij rust een overduidelijke 0-5 stand en, na een wat rommelig begin van de tweede helft waarin even wat teveel individuele acties werden uitgeprobeerd, kwam UW Heren 1 wederom in een Samba-ritme en vlogen de doelpunten weer om de oren van de arme Nieuwegeinse keeper.

Nadat de kruitdampen waren opgetrokken stond er een fantastische 0-12 stand en werd Ro, na een constante reeks van prima wedstrijden tot "man-of-the-match” gekroond.

Maar UW Heren 1 is ook een team met een missie dus al heel snel na de wedstrijd werd de focus verlegd naar de volgende wedstrijd, en dat is er niet zomaar eentje.

Dat is het Ajax-Feijenoord van district Noord Holland, de derby van Kennemerland en het kampioenschap van het land van Adriaan Pauw.

UW Heren 1 is klaar voor de kraker Bennebroek-Alliance ! En terwijl UW Heren 1 (dat op 1 puntje afstand keurig tweede staat) zich gaat vastbijten in Alliance, gaan de nummers 1,3,4 en 5 met elkaar de strijd aan waardoor de top van de ranglijst hoe dan ook een metamorfose zal ondergaan!

En het wordt sowieso een prachtige dag want daaraan voorafgaand speelt Dames 1 de belangrijke wedstrijd tegen Overbos. En alsof het nog niet genoeg is, na afloop een thé dansant.

Trouwe supporters, maak niet de fout wederom een ongelijk hebbende thuisblijver te zijn en neem uw buren en vrienden mee.

Jongens en meisjes van Bennebroek, nodig je opa’s en oma’s uit, neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, vergeet vooral je muziekinstrumenten niet en kom lekker veel lawaai maken!

Uw Heren 1 gaat zijn stinkende best doen om er een prachtige zondag van te maken en met UW steun en support gaat dat vast lukken!

Ennuh…..als jullie dan toch aan het supporten zijn, vergeet dan vooral niet om ook uw positieve waardering kenbaar te maken aan de zwart-geel geklede bondskanjers zonder wie er helemaal geen feestje zou zijn omdat ze altijd maar weer voor ons klaar staan op hun vrije dag!

Tot zondag bij UW Heren 1!