header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

UW Heren 1 – klaar voor de start

Nieuws afbeelding 4-3-2014 Afgelopen zondag hebben de mannen van Heren 1 hun laatste oefenwedstrijd afgewerkt.
Apeldoorn Heren 1, toch maar mooi de trotse koploper van de Tweede Klasse D, werd overtuigend met 5-2 verslagen.
Het Publiek (het was gezellig druk) werd getrakteerd op een prachtig carnavals-zonnetje en kon zich overtuigen van de prima conditie waarin de mannen verkeren.
Deze wedstrijd betekende ook het officiele Heren-1 debuut van Tobias (JA1) en Martijn (H2), die lieten zien geen plankenkoorts te kennen en het prima deden.
En deze wedstrijd betekende ook de (wel)come-back van Hidde op de Bennebroekse velden.
Aanstaande zondag staat de eerste competitiewedstrijd van 2014 op het programma en de mannen staan te trappelen om de (kunst)wei te mogen betreden.
Niet alleen om die akelige nederlaag in Nieuw Vennep weg te poetsen maar vooral ook om de 3 punten in Bennebroek te houden. Punten die noodzakelijk zijn op weg naar Promotie want dat is de doelstelling die de mannen hebben uitgesproken .
Wij gaan er ons stinkende best voor doen en hopen uiteraard dat we wederom gesteund worden door het trouwe Bennebroekse Publiek.
Dus aanstaande zondag: eerst massaal Dames 1 naar een broodnodige overwinning schreeuwen, dan Kikkerbillen eten met Heren 1 en aansluitend een Thé Dansant dat opgeluisterd zal worden door een opzwepend muziekje, lekker hapjes en heerlijke drankjes.
De weergoden lijken ons ook nog eens goed gezind dus een betere invulling van de zondag kunnen wij ons niet voorstellen.
Wij rekenen op UW steun, U bent ons Publiek, wij zijn UW Heren 1 !