header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Heren 1 – een Lente-dipje

Nieuws afbeelding 27-3-2014

Het overkomt Ajax, het overkomt Brazilie en ook uw eigen Heren 1 heeft er mee te maken; een dipje.
Dipjes zijn niet leuk voor spelers en zeker niet voor het publiek dat niets liever ziet dat dan dat de punten worden gepakt met sprankelend hockey.
En of dat nu met hard werken (zoals Feijenoord) of met mooi spel (zoals Ajax) gebeurt, is minder relevant.
Hoe ga je om met dipjes? Iets minder spielerei, wat minder trucjes en wat meer zekerheidjes in het spel kunnen zomaar wonderen doen.
Resultaat van het dipje is dat de mannen al 2x op rij niet wisten te winnen en dat er voor het eerst sinds mensenheugenis een thuiswedstrijd werd verloren.
Het gerucht doet de ronde dat Jeroen Dekker al een paar dagen geleden in de archieven rondwaart om uit te zoeken wanneer dat precies was.
Maarrrrrrrrr…………….gelukkig laten de andere teams ook her en der puntjes liggen zodat de strijd om de tweede plaats (die ook recht geeft op promotie) nog niet helemaal verloren is.
Het wordt een spannend weekend waarin 4 teams van de top-5 elkaar treffen.

De mannen van Heren 1 spelen in Leusden tegen niemand minder dan de koploper. Normaal gesproken zouden wij er alle begrip voor hebben als onze trouwe supporters vanwege het mooie weer een dagje thuis zouden blijven. Maar u kunt ook van dat mooie weer genieten in Leusden. Het aantrekkelijke landklimaat in het verre Leusden zal ervoor zorgen dat de temperatuur aldaar een paar graden hoger ligt dan in het Bennebroekse. En omdat het een uurtje langer licht blijft zondag, hoeft er niemand in het donker naar huis te rijden.
Wellicht komen we elkaar tegen in Leusden; uw aanwezigheid zal zeker een extra stimulans zijn.