header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Heren 1 – sprokkelt punten in Nieuw Vennep

Nieuws afbeelding 26-9-2014 Het was al aangekondigd op de site: we gaan sleuren, we gaan bikkelen en, waar mogelijk, gaan we mooi hockey laten zien.

Veel van onze trouwe supporters hadden de moeite genomen ons aan te moedigen in "the Windy City” Nieuw Vennep.En dat was niet tevergeefs want mede dankzij uw steun hebben we de volle 3 punten mee naar huis genomen.Was dat verdiend ? JA. Was het mooi ? NEE. Hebben we progressie ten opzichte van vorig jaar laten zien ? JAAAAAA! Lichtpuntjes waren er best wel hoor: een knappe corner van Joor, snelle acties en een schitterende voorzet van Rick, een uitermate effectieve Koop en eindelijk weer eens een "Veer-backhand”.                                                         

Vorig seizoen hadden we een tumultueuze derde wedstrijd op ‘t Rottegat met alle kleuren kaarten, gebroken ledematen en veel focus op de scheidsen. Aan ons de schone taak om nogmaals te laten zien dat dit Heren 1 progressie heeft geboekt ten opzichte van vorig seizoen: wij gaan geconcentreerd aan de slag om met oogstrelend hockey de derde pot op rij te winnen. Maar dat zal niet makkelijk zijn want het sterke Houten is de tegenstander. Houten dat afgelopen seizoen nog Eerste Klasser was en dat niets anders wil dan die status weer zo snel mogelijk te heroveren. Daar zijn zelfs mannen uit Nieuw Zeeland voor aangetrokken.

Wij van Bennebroek doen dat anders: we geven ruim baan aan onze eigen jeugd en hier en daar wordt een nuchtere Hollandse knul ingepast als dat het spelconcept ten goede komt. Dat wordt aanstaande zondag dus een heuse "Clash of Cultures”. De apps voorspellen een aangenaam weertje boven Bennebroek en er spelen maar liefst 7 teams een thuiswedstrijd waaronder Dames 1 dat eveneens voor de derde zege op rij gaat. Jochum en mannen van Heren 2: helaas spelen jullie uit en we zullen jullie zeer gewaardeerde trommelklanken missen. We wensen jullie veel succes!

Het wordt dus dringen geblazen aan het hek, op het balkon en aan de bar. U als trouwe Bennebroek supporter wil daar helemaal niets van missen en wij willen u al helemaal niet missen. Tot zondag.