header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Heren 1 – de ongeslagen status duurt voort

Nieuws afbeelding 20-10-2014
Een weekje zonder hockey. Is dat nou fijn of niet ?
Iedereen zal zo een eigen antwoord hebben op deze vraag. Volgens Cruijffiaanse wijsheid is het in ieder geval een feit dat "as je koploper ben en niemand speelt, dan ben je daarna nog steeds koploper”. En daar is geen speld tussen te kijgen. En zo is er nog één: "als je meer scoort as je tegenstander, ken je nooit verliezen”. Ook dat klopt. Om precies te zijn, hebben we 31 keer gescoord en hunnie maar 4 keer.
Wat velen wellicht niet meer scherp op het netvlies hebben, betreft de laatste wedstrijd. Dat was tegen Spandersbosch, een taaie kluif. Het werd een 3-0 overwinning die in de eerste helft al gestalte kreeg. De tweede helft was voornamelijk een gala van gemiste kansen en er werd niet meer gescoord.
Maar er waren wel mooie acties en indrukwekkend opmarcherende middenvelders die het publiek in vervoering wisten te brengen. Eén van die middenvelders werd uiteindelijk ook beloond met het meest gewilde artikel in Bennebroek en omstreken; het "Heren-1-man-of-the-match-jasje”.  Xander; je speelde een mooie pot !
De dag erna, de eerste dag van de herfstvakantie, hebben de mannen van Heren 1 een clinic gegeven aan de jeugd. Er waren maar liefst 120 kleine talentjes aanwezig die samen met de mannen een prachtige dag hebben beleefd waarbij het nog heel behoorlijk was qua weers-omstandigheden.
Binnenkort zal de aftermovie klaar zijn voor vertoning !

Aanstaande zondag gaat het weer verder en uiteraard gaan de mannen er alles aan doen om de ongeslagen status te behouden.
En dat moet dan allemaal gaan gebeuren in Weesp; een alleraardigst clubje dat afgelopen seizoen een wolf in schaapskleren bleek en ons met een historische nederlaag naar huis stuurde.
Eén van de Weespse geweldenaars is niet meer van de verkeerde kant want die speelt tegenwoordig in het mooie Bennebroekse tenue. 
Het gaat dus een mooie en spannende pot worden met revanchegedachten in beide kampen.
Het weerbericht voorspelt niet heel veel goeds dus wat zou je nou anders kunnen verzinnen dan lekker met je paraplu aan de lijn in Weesp komen staan om onze mannen te zien ploeteren? Er is vast wel een beker warme chocola met slagroom te krijgen in de rust en dan na afloop snel naar huis om op te warmen voor de haard, de andere uitslagen in de poule te bekijken en daarna met bord op schoot naar Studio Sport te kijken.
En om het dagje uit dan helemaal compleet te maken, moet je uiteraard eerst nog even langs Hilversum waar onze dames al om 12:45 beginnen. 
Tot zondag om 14:45 in Weesp !