header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Heren 1 – BAM !!!!! En dat is zes op een rij

Nieuws afbeelding 28-10-2014 Afgelopen zondag is er wederom een hele puike pot door de mannen van Heren 1 op de mat gelegd. En die mat lag deze keer in Weesp. Behalve het team zelf waren er ook onverwacht veel supporters naar Weesp getogen waardoor de Bennebroekse supporters misschien wel in de meerderheid waren. Op ieders netvlies stond nog die vreselijke nederlaag van vorig seizoen en spelers en publiek waren eensgezind: die schande moest uitgewist worden.

Met die wetenschap gingen de mannen voortvarend aan de slag, ze namen het initiatief en gaven dat de gehele eerste helft niet meer uit handen. Bij rust was er een prachtige 4-0 voorsprong.

Sommige Weesp supporters vroegen in de rust zelfs of we het de tweede helft wat rustiger aan wilde doen. Wellicht waren sommigen het daar wel mee eens want na de rust werd het allemaal iets minder en dat kwam mede omdat Weesp iets meer van zich af begon te bijten. De 6-0 eindstand was een beloning voor prachtige combinaties, voor hard werken en voor een team dat met een goede motivatie van start ging. De overigens door ziekte en blessures wat ingekrompen selectie werd door de allengs opgetrommelde veteraan Piepenbrink aangevuld en hij heeft laten zien dat hij nog lekker meekomt op dit niveau. Nanne: dank voor je bereidheid ! Vermeldenswaardig is verder het feit dat Maurits slechts 1x in discussie met de scheids ging en (wellicht daardoor ?) zoveel tijd over had dat hij maar eventjes 3 goaltjes maakte.

Het felbegeerde man-of-the-match blazertje werd dit maal door Rick weggekaapt. Onverstoorbaar en ongeschoren (ja, ja) verscheen hij op het veld en zijn rushes, passing and prachtige intikkertje bezorgden hem het jasje voor de komende week. En aan het einde van die week gaat het jasje weer van eigenaar wisselen.
En u kunt daarvan getuige zijn als de mannen het komende zondag tegen Athena gaan opnemen.

Er zijn heeeeel veeeeeel redenen om te komen kijken, ons aan te moedigen en erbij te zijn. Wilt u er een paar horen ? De mannen hebben dit jaar 6 wedstrijden gespeeld. Die werden alle 6 gewonnen en ook nog eens op overtuigende wijze. Het doelsaldo van 37 voor (dat is gemiddeld meer dan goals per wedstrijd) en 4 tegen. Wilt u nog een paar historische redenen horen ? Koopie een gebroken vinger, een door de Bond kwijtgescholden rode kaart en een ongelofelijk pijnlijke en lelijke nederlaag in de uitwedstrijd. Verder heeft Athena dit seizoen erg knap staan ballen en, net als wij, alle thuiswedstrijden gewonnen. Kortom een spannende pot tegen een taaie tegenstander.

U zult begrijpen dat de mannen meer dan gemotiveerd op het veld zullen staan met het uiteindelijke doel om er "zeven-op-een-rij” van te maken.
Voordat we dat gaan doen gaat Dames 1 een ongetwijfeld mooie pot spelen tegen de dames van Weesp. Kijkend naar het wedstrijdprogramma hebben alleen Heren 3 en Veranen A een reden om er niet te zijn omdat ze gelijkertijd uit spelen. Maar verder zal iedereen acte-de-presence geven en gaat het dus op zeker een gezellige boel worden.

U komt toch ook dus ?

Tot zondag op de Hockeyclub !