header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Heren 1 ……en dat is zeven!

Nieuws afbeelding 3-11-2014 Zondag 2 november 2014 was de warmste 2 november ooit. Een prachtdag voor een pot hockey tegen Athena Heren 1. U weet wel, dat Athena dat vorig seizoen kostbare punten van ons Heren 1 heeft afgesnoept. Dat Athena dat vorige week nog van Alliance won en gewoon goed meedraait in de sub-top. Kortom, geen potje om nonchalant in te stappen.

Het mag duidelijk zijn, dat Bennebroek het "team to beat” van deze poule is geworden. Het enige team dat al zijn wedstrijden tot op heden wist te winnen. Zou Athena de hegemonie weten te doorbreken…?

U bent weer massaal toegestroomd. En dat was vast niet alleen aan het weer te danken. U was op zoek naar spektakel. U was op zoek naar entertainment. En dat heeft u gekregen !!
Een paar minuten aftasten. Wat kan en wil de tegenstander. Waar zit de ruimte, wie vindt het gat? En een paar minuten was ook genoeg. De ruimte zat op links, Taco kwam kop cirkel, zag en overwon. 1-0 na precies 2 minuten. Dat is prettig. Dat belooft nog wat…..En dat kwam ook.
Wat een waanzinnige voorbereiding van Rick op de 2-0 van Thom. Het debuut van Martijn Schippers (Heren 2), wat naar meer ruikt….een prachtige 3-0 van Maupie en een loepzuivere strafcorner van Yannick op slag van rust. Met 4-0 is het lekker pauzeren.
En het vat was nog niet leeg…..wat was het genieten de tweede helft. Een strafcorner van Yannick die zo hard door het net heen ging, dat de scheids het niet kon waarnemen en hem dus niet kon toekennen (we zullen hem de beelden van Boudewijn nog eens laten terugkijken). De strafbal van Roderick, handig versierd door Rick. De bal op de lat, de briljante assist van Koopie op Thom, een goal om in te lijsten, maar er zou een bolle kant zijn waargenomen?? Jelle, die geenszins van plan is Athena ook maar 1 doelpunt te gunnen en weer eens op onnavolgbare wijze een paar pegels uit de goal houdt (hij is ook niet voor niets de minst gepasseerde keeper uit deze poule) en dan die strafcorner van Joris, die nog net niet door het dak heen ging……Er waren er veel die in de buurt van de "Man of the Match” status kwamen, maar er was er 1 die ‘m uiteindelijk in de wacht sleepte….en welverdiend Maup!

Athena mocht uiteindelijk blij zijn, dat het "maar” 6-0 bleef. Het publiek was hopelijk blij met zoveel mooi hockey en Heren 1 was blij met zoveel publiek. Dank daarvoor.

Komende week wacht een ander team, dat ook erg gegroeid is ten opzichte van vorig jaar: Alphen. Wat zou het leuk zijn als u weer "en masse” de moeite neemt om het kleine stukje naar Alphen te overbruggen en de mannen weer komt toeschreeuwen.

Graag tot a.s. zondag!!