header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

HEREN 1 – HONGERIG NAAR DEN PUNTEN

Nieuws afbeelding 21-11-2014 Afgelopen zondag was het de zondag na de "zondag-dat-er-voor-eerst-punten-werden-gemorst”.
De opdracht was duidelijk: eerherstel door te zorgen dat er geen enkel puntje uit Bennebroek zou worden weggestolen.
De tegenstander heette Woerden en letterlijk betekent dat dat het tenminste twee (of meer) mannelijke eenden betreft. In ieder geval heeft het weinig met hockey te maken……… maar dat viel toch een beetje tegen.

Woerden liet zien best aardig te kunnen hockeyen, had een paar knappe hockeyers in huis, (nou ja…. goede want echt knap waren ze niet) waardoor het wederom een pot werd waarin weinig tot niets kado werd gegeven. Voeg daaraan toe dat er werkelijk voortreffelijk werd gefloten en het is duidelijk dat het een spannende pot was. Spannend met name omdat het scoreverloop niet echt op gang kwam.

Op de uiteindelijke 3-1 zege viel niets af te dingen want Bennebroek had de gehele wedstrijd de overhand. Onze stoere aanvoerder Ties werd gekroond tot man of the match.

Na afloop kwam er mooi nieuws uit Heemstede waar Alliance van de mede-koploper had gewonnen waardoor de eerste plaats weer geheel de onze werd.

Heerlijk om een week lang te genieten van de stand in de poule met 9 gespeelde wedstrijden (8 gewonnen en 1 gelijk), 47 doelpunten voor en slechts 6 tegen.
Overigens genieten de mannen zelf niet van die stand hoor want die trainen zich de hele week al weer suf om de laatste 2 wedstrijden van dit kalenderjaar winnend af te sluiten. De eerste daarvan is tegen niemand minder dan Naarden, de knappe nummer 2. Vooralsnog doet Naarden het goed, zowel bij de dames als bij de heren. Maar beide teams doen het net wat minder goed dan de beide Bennebroek teams. En hoe mooi kan het zijn: komende zondag spelen deze 4 teams tegen elkaar dus dat wordt een waar spektakelstuk.

Het begint aanstaande zondag al om 12:45 uur op Naarden met een potje van Dames 1 waarna om 14:45 uur de mannenteams het tegen elkaar gaan opnemen.

Naarden klinkt misschien ver maar is verrassend dichtbij. Het wordt een graadje of 12 met af en toe een zonnetje. Een goede reden dus om ons lekker te komen aanmoedigen. Zowel de Dames als de Heren hebben aangegeven dat ze hun stinkende best gaan doen om samen 6 dikke vette punten uit Naarden mee terug te nemen maar daar hebben we wel alle hulp bij nodig.

U komt toch ook ?

Tot zondag in Naarden