header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Senioren

Dames 1: zomerreces!

Nieuws afbeelding 11-6-2015
Het zit erop, de laatste wedstrijd is gespeeld. Nadat we ons zaterdag met 104 meiden op een gezellige en sportieve manier hebben voorbereid op de wedstrijd, bleek dat we zondag misschien toch nog wat vermoeid waren van de zaterdagochtend en –middag. Of waren het de verbrande kuiten? Anders hadden we er misschien stiekem al een punt achter gezet. Er viel in de laatste wedstrijd namelijk niets meer te halen. 

Zo was het voor VVV ook, maar zij wisten op hun eigen veld nog wel 2 doelpuntjes mee te pikken. De wedstrijd draaide voor ons vooral om het afsluiten van het seizoen met elkaar, omdat dit voor het laatst zou zijn. Sira, Petra en onze ras-Bennebroeker Esmee gaan ons namelijk verlaten omdat studentenzaken roepen.

Afscheid 
Afscheid nemen doen we niet, maar binnen de lijnen zullen we ze een tijdje niet zien. En daardoor hield niet iedereen het droog… Daarnaast mocht Natasja weer wat minuutjes maken, om ook haar te bedanken voor haar doortastende inzet die ze heeft geleverd sinds ze erbij is vanaf januari. Gelukkig blijft zij volgend jaar wel bij ons!

Na de wedstrijd hebben we het seizoen onder het genot van heerlijke zonnestralen, wat bier en een klein beetje Corona (…) afgesloten op Alliance. Daar speelden onze heren hun laatste wedstrijd. Ook voor hun zit het erop. Zij mogen zich klaar gaan stomen voor een seizoen in de eerste klasse! Dat beloven spannende potten te worden tegen tegenstanders die ze wat weerstand kunnen bieden: iets om naar uit te kijken.

Vooruitblik
Maar uitkijken, dat doen we ook naar ons eigen nieuwe seizoen. Onder onze nieuwe trainer Sjoerd zullen we deze maand nog beginnen met de voorbereiding hiervoor. Het is een tijd van komen en gaan, en er zullen dus wat nieuwe meiden ons elftal komen versterken. Hierna kunnen we gaan genieten van de zomer, zodat we in augustus weer van start kunnen gaan. Een nieuw seizoen met nieuwe kansen! 

Niet zomaar een seizoen, want de club viert komend seizoen haar lustrum. Schrijf daarom de volgende data alvast in de agenda:
* Vrijdag 28 augustus: pub/sport quiz (ontvangst 20:30 uur, start 21:00 uur)
* Zondag 30 augustus: hele dag feest en muziek + wedstrijd mix teams (7 tegen 7) + oefenwedstrijden Dames 1 en Heren 1
* Vrijdag 4 september: lustrumgala!

Voor nu zit het er even op. Dat wil niet zeggen dat we een zomerslaap doen, sociaal online blijven we altijd! Volg ons op facebook!

Tot volgend jaar!
Dames 1 2014-2015

Live beelden