header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Verslag heren 1

Nieuws afbeelding 16-4-2016
Afgelopen zondag was het schitterend weer, was er een optimale teamvoorbereiding in de vorm van een lunch bij de familie Welsch en gingen de mannen goedgemutst naar Leiden om daar tegen het sterke Roomburg aan te treden.

De ontvangst was hartelijk en het weer bleef mooi. Tot nu toe klinkt het allemaal sprookjesachtig en dat was het ook. Zelfs zo sprookjesachtig dat een heus sprookjesfiguur het tijd vond om op te staan. Sinterklaas was dit jaar erg vroeg in Leiden aanwezig, helaas bleek Bennebroek de Zwarte Piet te worden.
Er werd een overtreding gemaakt door Roomburg en de 1-0 werd gescoord. Er werd een kado gegeven door Bennebroek en de 2-0 werd gescoord. Er werden twee overtredingen gemaakt door Roomburg en de 3-0 werd gescoord. Er werd een overtreding gemaakt door Roomburg en de 4-0 werd gescoord.

Leiden was ontzet, de toon was gezet en met een 5-1 achterstand werd er gerust (doelpunt van Koopie). Na rust werd er gewoon gehockeyd, Sinterklaas was verdwenen en in die normale setting wisten de mannen een prima 2-1 overwinning te boeken (doelpunten van Taco en Rick). De 6-3 nederlaag was teleurstellend maar de tweede helft gaf meer dan voldoende aanknopingspunten om met vertrouwen terug te kijken. 

Man-of-the-match werd Thom Maessen die na een mooi en uitermate nuttig doelpunt vorige week ook deze week een enorme strijdlust liet zien.
Voor onze trouwe supporters moge het duidelijk zijn dat de mannen gebrand zijn op revanche.
En die revanche kunt u deze week 2x beleven. Allereerst treden de mannen a.s. donderdagavond aan in de eigen Arena tegen de promovendus in spe, Terriers. De afslag is om 20:30.

Daarna gaat er aanstaande zondag 17 april om het eggie gestreden worden tegen een oude bekende en dat zijn de mannen van Naarden.

Deze wedstrijd gaat u aangeboden worden door Mes Amis, een leuk en opvallend adres voor casual en business dameskleding te Heemstede. Wist u trouwens dat Mes Amis op donderdag 21 april een Soirée des dames organiseert van 17:30 tot 21:00.
Wijn, versnaperingen, make-up advies, leuke verrassingen en een loterij. Ook dat wilt u niet missen !