header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Webredactie

Verslagen zelf invoeren a.u.b.

Nieuws afbeelding 15-2-2017

De afgelopen weken is de webredactie overstelpt met aanvragen voor het plaatsen van berichten over zaalkampioenen etc. Graag maken we jullie er op attent dat elk lid van een team zelf verslagen kan schrijven welke dan op de website terecht komen. 

Dit kan door op de site in te loggen (zie de grote blauwe knop rechtsboven). Dan kom je in Lisa Team en hier vind je de optie tot het schrijven van een verslag. 

De webredactie is er vooral voor de communicatie vanuit het bestuur en de commissies, en het onderhoud van de techniek van de site, social media en de app. 

We zijn ons bewust van de huidige beperkingen van de app. Het goede nieuws is dat er achter de schermen druk gewerkt wordt aan een gebruiksvriendelijkere site én app, zodat in de toekomst de verslagen vanuit de teams nóg beter tot zijn recht gaan komen. In de tussentijd doen we het graag nog even op de 'oude' manier, en dat betekent dat teams ZELF verantwoordelijk zijn voor het schrijven van een verslag. Foto's voor Facebook kunnen wel naar de webredactie worden gestuurd.


Live beelden