header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Heren 1

Heren 1 speelt zondag 27 mei de play- offs om 15:00 uur. KOMT ALLEN!

Nieuws afbeelding 23-5-2018

A.s. zondag is het zover.

De eerste keer play-offs op Bennebroek. Wat zullen de mannen jullie steun hard nodig hebben. HBR (Berkel en Rodenrijs) komt namelijk in grote getalen.

Mooie gelegenheid om te laten zien hoe gastvrij wij kunnen zijn en HBR met de "Rottegat-ambiance” en de Blauwe Pauwen kennis te laten maken.

De mannen staan op scherp. Ze hebben er zoveel zin in om jullie op deze, zoals het er nu uitziet, zonovergoten dag te laten zien waar ze goed in zijn. Teamspirit voorop, knokken met z’n allen en mooi hockey laten zien.

Het bestuur en Heren 1 rekenen op de support van al onze leden, oud-leden, trouwe volgers en in het bijzonder de jeugdleden (Heren1 en Dames 1 spelers to be) en hun ouders, omdat je nu kan meemaken hoe gaaf het is om lid te zijn van Bennebroek en te ervaren hoe belangrijk teamsport is.

Omdat wij vanuit de KNHB een aantal regels hebben meegekregen over het organiseren van de play-offs volgt hieronder praktische informatie.

Dus kom zondag en dan staan we met z’n allen achter ons Heren 1

Bennebroek meer dan hockey alleen.
Namens het bestuur
Letty Koopman

Praktische informatie zondag 27 mei

Muntverkoop
De gehele dag is het alleen mogelijk om met munten te betalen. Tot 13.00 uur zijn de munten achter de bar te verkrijgen, van 13.00 – 18.00 uur zijn alleen bij een speciale muntverkoop tussen veld 2 en de fietsenstalling. Munten kosten €2,50 en kunnen alleen met PIN worden betaald!

Bar
Omdat er geen glaswerk naar buiten mag zal er een beperkter assortiment fris zijn dan gewoonlijk en is het niet mogelijk om kratjes bier/fris te bestellen. Bier zal alleen geschonken worden in pitchers en plastic bekers, frisdrank is alleen te verkrijgen in PET-flessen en in blikjes. 

Er zullen meerdere verkooppunten zijn: 
-Reguliere bar (10.00 – 19.30 uur):
-Tappunt naast de bar (13.00 – 18.00 uur):
-Bar onder het balkon (13.00 – 18.00 uur):
-Barbecue onder het balkon (15.00 – 17.30 uur):

EHBO
Tussen 14.30 – 18.00 uur zullen er EHBO’ers rondlopen op het terrein. De behandelkamer is de dames uit-kleedkamer. De ingang van de dames kleedkamer graag vrijhouden en hier geen spullen neerleggen. 

Overig
Verder zal er een gedeelte van het balkon worden afgezet voor speciale gasten, graag hier met respect mee omgaan en deze plekken vrijhouden. In geval van extreme drukte zal het balkon worden afgesloten. 

Er mag niet achter de dug outs langs gelopen worden, dit gedeelte zal ook worden afgezet. Mocht je aan de andere kant van het veld willen kijken dan graag tussen de Pauwenren en veld 1 lopen naar de andere kant. 

Parkeren
Vanwege de verwachte grote opkomst van de toeschouwers van Berkel en Rodenrijs en de beperkte parkeercapaciteit die we rondom de club hebben graag zoveel mogelijk op de fiets/scooter naar de club komen. Omdat onze club goed bereikbaar moet zijn voor de hulpdiensten het verzoek om fietsen/scooters bij BSM te stallen en niet op en rondom de toegang aan de Jacob van Heemskerklaan.

Zie ook op de plattegrond.


Bijlage