header foto header foto header foto header foto header foto
 
Club

Balkon MHCB heet vanaf afgelopen zondag het ‘Gré Koopman balkon’

Nieuws afbeelding 26-9-2018


Zondag 23 augustus is een van MHCB’s trouwste supporters en erelid, mevrouw Gré Koopman, 90 jaar geworden. Ter ere van deze gelegenheid en om haar te bedanken voor haar jarenlange support, is het balkon van waaraf zij graag zo veel mogelijk wedstrijden ziet naar haar vernoemd. 

Na afloop van de Heren 1 wedstrijd tegen Rood-Wit, die na een voorsprong van 2-0 alsnog eindigde in gelijkspel (2-2), kreeg mevrouw Koopman uit handen van haar tweejarige achterkleindochter Jennifer tot haar grote verrassing een bord met daarop de tekst ‘Gré Koopman balkon’. 

Mevrouw Koopman is al bijna 50 jaar betrokken bij MHC Bennebroek. Niet alleen kwam ze kijken naar haar hockeyende kinderen, ze was ook jarenlang actief als vrijwilliger. Zo was zij onder andere wedstrijdsecretaris, coach van diverse jeugdteams en bestuurslid. Nog altijd is zij, net als haar kinderen en kleinkinderen, regelmatig te vinden op de hockeyclub. Op zondag moedigt zij de seniorenteams aan, maar ook op zaterdag staat zij vaak langs de lijn. Zoals ze zelf zegt: "Ik vind het heerlijk om hier te zijn. Het is zo leuk om de hockeyers te volgen en te zien groeien. En daardoor ken ik hier ook zo veel mensen. MHCB is mijn tweede familie.” 

Wij feliciteren mevrouw Koopman van harte met haar verjaardag, wensen haar nog vele mooie jaren en hopen haar nog vaak te zien langs de lijn en op haar ‘eigen’ balkon bij MHCB.
Live beelden