header foto header foto header foto header foto header foto

As zondag laatste speeldag - komt allen!

Nieuws afbeelding 29-5-2019
Komende zondag is het zover, de laatste speeldag van seizoen 2018-2019. De weersvoorspellingen zijn fantastisch en we hebben een druk programma op de velden.

Om 12.45 uur speelt Dames 1 tegen de Zwaluwen en om 14.45 uur vindt de derby tussen de Heren met Alliance plaats. Kom allen de teams aanmoedigen!

Om 14.00 uur zullen daarnaast alle kampioenen van dit seizoen gehuldigd worden. Alle kampioensteams zijn inmiddels uitgenodigd en we zien jullie graag op MHCB komende zondag!

Na de wedstrijd van Heren 1 is er het laatste TD van dit seizoen. Onder muzikale begeleiding van de band Bandage gaan we met de voetjes van de vloer en sluiten we het seizoen in stijl af!

Graag zien we alle leden en familie komende zondag op MHCB voor de afsluiting van een prachtig hockeyseizoen!