header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Bestuur

Welkomstboodschap nieuwe voorzitter

Nieuws afbeelding 2-12-2019

Beste hockeyers, geachte leden, ouders/verzorgers van jeugdleden,

 

Op 18 november ben ik tijdens de ALV gekozen als nieuwe voorzitter van MHC Bennebroek. Deze taak neem ik met veel plezier aan en ik wil graag mijn dank uitspreken aan onze vorige voorzitter Letty Koopman.

 

De komende tijd zal in het teken staan van veel ontwikkelingen en activiteiten. Zo zal bijvoorbeeld het veldenplan worden uitgerold zodat we weer toekomstbestendig zijn en zullen er veel leuke activiteiten worden georganiseerd rondom het lustrum. Natuurlijk staan de komende jaren ook in het teken van het realiseren van ambities om onze actieve familieclub naar een nog hoger niveau te brengen op zowel sportief als sociaal gebied. Het geeft veel energie om te zien dat veel enthousiaste vrijwilligers zich elke dag inspannen voor de club om bij te dragen en ik hoop dan ook dat we de komende jaren samen vele mooie momenten zullen beleven. 

 

Van jongs af aan heb ik gespeeld bij MHC Bennebroek. Ik ben zelf geen actieve hockeyer meer, maar mijn kinderen, Zep (C1) en Zoƫ (D1) spelen met heel veel plezier al sinds de mini-pauwtjes bij Bennebroek. In het dagelijks leven ben ik fiscalist bij Baker McKenzie in Amsterdam en getrouwd met Marguerite.

 

Tot ziens!


Mirko Marinc

Reacties


Menno Reyenga

4-1-2020 @ 18:38:58 |Mirko, Succes met deze mooie stap

Reageer op het nieuws


Live beelden