header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Scheidsrechters workshop

Nieuws afbeelding 16-9-2021
Wil je scheidsrechter worden? Ben je beginnend scheidsrechter? Of heb eerder gefloten maar wil je weer een opfriscursus? Dat kan!

Op donderdag 30 september om 19.30 uur organiseren wij in het clubhuis van MHCB Benneroek weer een scheidsrechters workshop.

Tijdens deze workshop zullen wij je meenemen in alle spelregels van het hockey die je moet weten als scheidsrechter.

Als je mee wil doen aan deze workshop stuur dan even een mail naar  [email protected]

De workshop is vooral gericht op de spelregels voor 11-tallen maar spelbegeleiders van de jongste jeugd nodigen wij ook van harte uit om aan deze workshop deel te nemen.

Ook bestaat de mogelijkheid om examen te doen zodat je officieel 11tal wedstrijden mag fluiten. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan in de mail.