header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Bestuur

Bericht van de voorzitter

Nieuws afbeelding 26-9-2021
Een vol MHCB, daar hebben we lang op moeten wachten!
De kop is eraf, de competitie is gestart en we hebben de eerste wedstrijden op het nieuwe veld gespeeld. Ondanks dat de uitslagen bij sommige teams erg groot zijn hopen wij dat iedereen weer met veel plezier op en langs het veld staat. 

Overlijden Marijke Hokkeling-Gerritsen
Vorige week zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Marijke Hokkeling-Gerritsen is overleden. Marijke heeft zich jarenlang in diverse functies ingezet voor MHCB en we verliezen een zeer gewaardeerd erelid. Vorige week zondag is er voor aanvang van de thuiswedstrijden een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Marijke. 

Veld 1 in gebruik genomen
De afgelopen maanden is Hans de Vries gezamenlijk met de stichting SESAR druk bezig geweest met de aanleg van ons eerste waterveld en de vernieuwing van de Pauwenren. De oplevering heeft vertraging opgelopen, maar we mochten bij aanvang van de competitie gelukkig spelen op ons prachtige nieuwe veld. Wij danken Hans en de stichting voor hun harde werk de afgelopen maanden!

Zondag 19 september: Derby Heren 1 – Alliance Heren 1
Afgelopen zondag stond de eerste derby van Heren 1 in anderhalf jaar tijd op het programma waar publiek bij aanwezig mocht zijn. Dankzij een goede voorbereiding kon iedereen toegelaten worden op het complex en was het weer als vanouds gezellig. Tijdens de veertiende minuut droeg aanvoerder Hidde Koopman de aanvoerdersband over aan Michiel van de Stadt. Na de wedstrijd van heren 1, die ze overigens prachtig hebben gewonnen met 4-0, was er een gezellig TD waar het nodige bier heeft gevloeid. 

Week van de scheidsrechter
Scheidsrechters zijn onmisbaar. In de Week van de Scheidsrechter zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje en bedanken we ze voor hun inzet. In 2021 vindt de Week van de Scheidsrechter plaats van 25 september tot en met 3 oktober. Regel als team iets leuks om de scheidsrechter die deze week jouw team fluit te bedanken! 

Vrijwilligers
We zijn als club weer opgestart na een lange periode van onzekerheid en anticiperen op wisselende regels. Om de club in zijn volle omvang goed te laten draaien hebben we veel vrijwilligers nodig. Nu we weer "normaal” functioneren hebben we gemerkt dat een aantal vrijwilligers die zich jarenlang hebben ingezet voor MHCB het stokje willen gaan overdragen. We zijn daarom hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers, met name bij de bar (barsupervisors zaterdag en zondag), de sponsorcommissie en de evenementencommissie. Kijk voor alle vacatures https://bit.ly/2ZoBzVi en meld je aan bij de secretaris ([email protected]). Zonder vrijwilligers geen MHCB!

Tot slot
Wij wensen alle teams veel succes in de competitie en hopen dat we dit seizoen een volledige competitie kunnen spelen. Tot langs de velden!

Hartelijke groet, 
Mirko Marinc, Voorzitter