header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Bericht van de voorzitter

Nieuws afbeelding 31-10-2020
Beste (ouders van) leden, teambegeleiders, vrijwilligers, trainers en alle andere betrokkenen bij MHCB,

Elke keer na de ons inmiddels welbekende persconferenties moeten we samen bepalen wat nog wel en niet mogelijk is. Vaak lijken de regels duidelijk, maar is het in de praktijk een uitdaging om alles zo goed en veilig mogelijk te doen. Op de club vereist dit een enorme extra inzet van onze vrijwilligers. Afgelopen weken is er wederom een enorme hoeveelheid werk verzet om veilig en binnen de geldende kaders zoveel mogelijk het hockey te kunnen faciliteren.

Fantastisch dat dit weer gelukt is: zo kan onze jeugd blijven trainen en oefenwedstrijdjes spelen en is het ook voor senioren mogelijk om nog een balletje te blijven slaan.

Dank en complimenten aan iedereen die het weer mogelijk heeft gemaakt om te kunnen blijven hockeyen.

Goed te vernemen dat teams ook zelf initiatieven ontplooien om contact te houden. Mocht jij leuke idee├źn hebben om in deze tijd waarin we elkaar niet zoveel zien het clubgevoel te versterken, dan hoor ik dat graag!

De Algemene Ledenvergadering zullen we deze keer digitaal houden, op 23 november 2020. Binnenkort hoort u daar meer over.

Een hartelijke groet,

Mirko Marinc,