header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Sponsorcommissie

Vacature: Lid sponsor commissie

Nieuws afbeelding 24-11-2020
Binnen MHCB zijn er diverse commissies zeer actief met verschillende belangrijke thema's. Een van deze belangrijke onderwerpen binnen sport clubs is sponsoring. Commerciële partnerships zijn cruciaal voor ons!

De sponsor commissie van MHCB bestaat op dit moment uit drie enthousiaste vrijwilligers. Binnen dit kleine team van leuke mensen, is er behoefte aan versterking!
Wij zoeken met name iemand die het leuk vindt om met website (Lisa) gerelateerde onderwerpen aan de slag te gaan. Een van de ideeën is bijvoorbeeld om een speciale pagina te creëren waar onze partners frequenter op kunnen communiceren over hun producten en diensten.

Als je het leuk vindt om onze commissie te komen versterken, mail dan naar [email protected]. Wij praten daarna graag met je verder.

Vriendelijke Groeten, Reyndert de Boer, Leonie Wolters, Carola Put