header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

In memoriam Tomasz Kowalski

Nieuws afbeelding 3-2-2021

Afgelopen zaterdag kregen we het verdrietige bericht dat Tomasz Kowalski plotseling is overleden. We hebben Tomasz leren kennen als een trouwe supporter van zijn kinderen - onze oud-jeugdleden Dorah, Sarah en Piotr - en als toegewijd coach, TC-lid en klusser. Ook als lid van de trimmers en later Veteranen L was hij vaak op de velden en in het clubhuis van MHCB te vinden. Toen zijn kinderen een paar jaar geleden bij Rood-Wit gingen hockeyen en Veteranen L ophield te bestaan, zagen we Tomasz en zijn vrouw Ester iets minder vaak. Dat zijn liefde voor MHCB bleef, bleek toen Dames 2 hem begin dit seizoen vroeg om hun coach te worden en hij niet lang hoefde na te denken. We zullen hem missen.

We wensen Ester, Dorah, Sarah en Piotr heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke en verdrietige tijd.

De familie geeft graag iedereen die dat wil de gelegenheid om het afscheid van Tomasz op zaterdag 6 februari om 15.30 uur digitaal mee te beleven via: www.sterrenheuvellive.nl, inlogcode: 387646.

Tomasz verblijft in Suite Sterrenheuvel, Vergierdeweg 458 In Haarlem. Hier is vrijdag 5 februari tussen 18.30 en 20.00 uur gelegenheid om bij hem langs te gaan en de familie te condoleren.

Fijne herinneringen, anekdotes of een foto van Tomasz kunnen achtergelaten worden op: www.memori.nl