header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

In Memoriam Marijke Hokkeling-Gerritsen

Nieuws afbeelding 19-9-2021

Gisteren bereikte ons het verdrietige nieuws dat ons erelid Marijke Hokkeling is overleden.

Marijke heeft veel betekend voor MHC Bennebroek. Met 4 hockeyende kinderen bekleedde zij diverse functies binnen de club. Zo heeft Marijke heel lang het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd gedaan, was zij bestuurslid en heeft ze vele evenementen voor de hockeyclub georganiseerd. Ook maakte ze jarenlang de foto’s van de seniorenteams en was enorm betrokken bij alle teams. Marijke was over het hele veld te horen met een hoop positieve aanmoedigingen.

Toen de kleinkinderen gingen hockeyen waren Marijke en haar man Piet vrijwel elke zaterdag op MHCB te vinden. Er was altijd wel een kleinkind op een van de velden te vinden en Marijke genoot er dan ook zichtbaar van om de volgende generatie aan te moedigen.

Vanwege een afnemende gezondheid hebben we haar de laatste jaren niet vaak meer gezien, maar ze bleef MHC Bennebroek een warm hart toedragen.

Helaas moeten we nu afscheid nemen van een geweldige vrouw, een waardig erelid van de MHC Bennebroek. Vandaag zal er voorafgaand aan de wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 een minuut stilte gehouden worden.

Wij wensen de familie maar in het bijzonder haar man Piet en haar kinderen Pieter, Monique, Mariëlle en Nicole veel sterkte met het verlies van hun bijzondere vrouw en moeder.

Namens het bestuur

Mirko Marinc – voorzitter