header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Corona update

Nieuws afbeelding 24-9-2021

Dankzij de nieuwe coronaregels kunnen we vanaf dit weekend weer in het clubhuis onze consumpties nuttigen. Zolang iedereen blijft staan hoeven we daarbij geen Corona-controle uit te voeren. In het weekend zullen we daarom de stoelen en banken uit het clubhuis verwijderen of opstapelen. Buiten op het terras kunnen we wel zitten. Door de week zal het aantal bezoekers in de regel kleiner zijn. Daarom zullen we dan wel stoelen neerzetten en van iedereen de QR-code in de corona app controleren.

Net als overal vervalt ook langs de lijn de 1,5 meter maatregel. Hiermee is alles bijna normaal. Een heerlijk vooruitzicht. Laten we ervan genieten!