header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Update - ALV 22 november 2021 alleen digitaal

Nieuws afbeelding 16-11-2021

Helaas hebben de Coronamaatregelen ons moeten besluiten om de ALV  wederom alleen digitaal te houden. U kunt zich aanmelden t/m zondag 21 november en in de loop van maandag 22 november ontvangt u een link voor de vergadering. U kunt zich aanmelden via [email protected]. Vermeldt daarbij duidelijk uw naam en hoeveel stemmen u volgens de statuten (16.3.a.) mag uitbrengen.

Zie de bijlage voor de agenda

Ledenenquête

Super!

Wij hebben 156 reacties ontvangen op onze leden enquête en daar zijn wij heel blij mee! Jullie mening is belangrijk en jullie hebben je mening dan ook gegeven:-). We gaan de resultaten goed analyseren en zullen de eerste resultaten presenteren tijdens de komende ALV op maandag 22 november om 20:00u online. We hopen op je komst want er valt veel te bespreken!

Het bestuur hoopt u allen digitaal te mogen verwelkomen op maandag 22 november 2021!

Met vriendelijke groet,

Bestuur MHC Bennebroek