header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Hockeyen met de nieuwe coronamaatregelen

Nieuws afbeelding 28-11-2021

Vanwege de nieuwe Corona maatregel die bepaalt dat amateursportclubs om 17.00 uur moeten sluiten. Hebben we voor de komende weken als club het volgende bedacht.

Jongste Jeugd:

• Het Mak6Edel toernooi voor de 6 E teams op zaterdag 4 december gaat door.
  • Voor alle pauwtjes en Funkey Pauwtjes is er een winterstop.

Jongste jeugd en Junioren:
  • De wedstrijden gaan gewoon door, mits deze voor 17.00 uur kunnen worden afgerond. De bond kijkt nog naar de mogelijkheden van het spelen van wedstrijden met een geplande eindtijd na 17.00 uur.

• De 8E- en de D-teams hebben afwisselend op maandag, dinsdag en woensdag een zaaltraining tussen 16.00-17.00 uur. Deze trainingen zullen worden gegeven in de sporthal De Kooi of het Fioretti College.

• Er kunnen zaaltrainingen op het veld worden gehouden met en zonder balken, om zo toch te wennen aan het zaalhockey.

Junioren en Senioren:

• De ABC- en senioren-teams kunnen op zaterdag of zondag zaalhockey trainingen volgen op veld 2 op MHC Bennebroek. Het schema wordt hiervoor gemaakt en zal binnenkort in de MHCB-app zichtbaar zijn.

• Daarnaast is het ook mogelijk voor alle teams, inclusief trimmers, om op zaterdag of zondag veldtrainingen en/of oefenwedstrijden te houden. Dit dient altijd te worden afgestemd met het wedstrijdsecretariaat en de TC.

We hopen op deze manier toch iedereen nog te kunnen laten hockeyen. We gaan ons uiterste best doen om het schema voor komende week in de app te zetten. Hou de app in de gaten, of raadpleeg de manager van je team. Alle teammanager en coaches worden door de TC op de hoogte gehouden.