header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Vrijwilligers gezocht!

Nieuws afbeelding 4-9-2022

Zaterdagochtend hebben we een hoop enthousiastelingen gesproken over de diverse vacatures die open staan. Dat was heel fijn! Een terugkerend onderwerp is de hoeveelheid tijd die nodig is voor vrijwilligerswerk. Nou, dat valt reuze mee! En het leuke is dat iedereen zich kan inzetten op een klus die hem of haar goed ligt.

Om er met elkaar een topseizoen van te maken, hebben we meer hulp echt nodig, dus meld je alsnog aan, of neem voor meer informatie contact op met Jelte Loggen, secretaris van het bestuur: 06-51572643 - of mail naar [email protected]

We zoeken mensen voor de:

Ledenwervingscommissie
Wat doen we?
  • Wij zetten ons in om de zichtbaarheid van de club te vergroten en nieuwe leden aan te trekken.
Wie zoeken we?
  • Leden met ervaring met marketing en communicatie!
Evenementencommissie
Wat doen we?
  • We organiseren activiteiten activiteiten voor leden van alle leeftijden! Denk aan disco’s, filmavonden, Sinterklaas, thé dansant, een kledingruilbeurs enz.
Wie zoeken we?
  • Een voorzitter en leden met organisatietalent!
Barcommissie
Wat doen we?
  • We zorgen ervoor dat de bar bevoorraad is en functioneert en helpen andere vrijwilligers tijdens bardiensten.
Wie zoeken we?
  • Leden met een aanpakkersmentaliteit!
Accommodatiecommissie
Wat doen we?
  • We doen allerhande klussen in en rondom het clubhuis.
Wie zoeken we?
  • Leden met twee rechterhanden!
Wat doen we?
  • Het bestuur is financieel en inhoudelijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club.
Wie zoeken we?
  • Een voorzitter en een bestuurslid Verenigingsleven!
Vrijwilligerscommissie
Wat doen we?
  • Wij zetten ons in voor het werven van vrijwilligers, zijn vraagbaak en organiseren de vrijwilligers barbecue.
Wie zoeken we?
  • Een voorzitter en enthousiaste leden!
Sponsoringcommissie
Wat doen we?
  • Wij onderhouden contact met onze sponsoren en zoeken nieuwe sponsoren.
Wie zoeken we?
  • Een voorzitter en proactieve leden!
Technische commissie
Wat doen we?
  • Wij houden ons bezig met alles wat met hockey en de teams te maken heeft. Zo delen wij ieder de jaar de teams in en bevorderen we de kwaliteit van de trainingen.
Wie zoeken we?
  • Leden die stevig in hun schoenen staan!
Advies & Consultatiecommissie
Wat doen we?
  • Wij houden ons bezig met thema’s als sportiviteit en cultuur en treden op bij geschillen en vraagstukken.
Wie zoeken we?
  • Leden die een kei zijn in het overbruggen van verschillen!
Wat doen we?
  • Wij zorgen voor het beheer van de website, het plaatsen van berichten op de website en op social media.
Wie zoeken we?
  • Wij zoeken een projectmanager die wil helpen om de transitie naar Lisa X te doen. Denk aan het vullen en inrichten van het nieuwe ledensysteem en de website