header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Over MHCB

Mixed Hockey Club Bennebroek: Samen méér dan hockey alleen

MHC Bennebroek is opgericht op 26 april 1965 en is sindsdien gestaag gegroeid, zowel qua het aantal leden als qua prestaties. De club telt momenteel ongeveer 800 leden en speelt daarmee als vereniging een belangrijke rol in het sociale leven van de bewoners van Bennebroek en omstreken. We streven naar een succesvolle combinatie van prestatie- en breedtesport. Wekelijks trainen en spelen 11 seniorenteams en 63 jeugdteams op de Bennebroekse velden.

MHC Bennebroek is een hockeyclub waar jong en oud op een sportieve en verantwoorde wijze kan hockeyen in teamverband, zowel op recreatief als presentatiegericht niveau. Waar niet alleen sporten met elkaar maar ook samen een drankje drinken, teamuitjes en clubevenementen organiseren en meehelpen als vrijwilliger achter de bar, in een commissie, het bestuur of bij een afgebakend project, belangrijk is. Een actief verenigingsleven verbindt de leden en bevordert belangrijke sociale waarden zoals iets doen voor elkaar, vertrouwen en tolerantie. Tot slot streeft MHC Bennebroek ernaar een plek te zijn waar iedereen zich thuis en veilig kan voelen.

Centraal in onze missie en ambities, vastgelegd in ons beleidsplan, staan dan ook:

  • Wij zijn een familieclub
  • Bij ons gaan prestatie- en breedtesport hand in hand
  • Veiligheid en respect staan hoog in het vaandel


Kortom, MHC Bennebroek is een gezellige hockeyclub waar op goed niveau gehockeyd wordt en waar naast sporten ook voldoende ruimte is voor gezelligheid!

We wensen u veel hockeyplezier op MHC Bennebroek!

Namens alle leden en vrijwilligers,
Het bestuur