header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Evenementen

MHC Bennebroek heeft een evenementencommissie die activiteiten en feesten organiseert. De commissie probeert gedurende het jaar voor iedere leeftijdscategorie een passend evenement te organiseren. Zo is er een pietentraining voor de kleintjes, een filmavond voor de D- en E-jeugd en de populaire pubquiz. Daarnaast wordt regelmatig na een thuiswedstrijd van de teams van Heren 1 of Dames 1 een gezellige Thé Dansant georganiseerd.

Familietoernooi

Het jaarlijkse en altijd gezellige familietoernooi wordt georganiseerd door een speciale commissie. Het familietoernooi kent een lange traditie op MHCB. Al tientallen jaren komen op die dag familieleden, jong en oud, bij elkaar om te genieten van een sportief spelletje hockey en vooral van de gezelligheid. Ook familieleden die niet lid zijn mogen meedoen. En heb je te weinig familieleden die hockeyen, dan maak je andere leden gewoon voor die dag familie van je. Eigenlijk mag je als lid van MHCB dit toernooi niet missen.

Het clubhuis wordt die dag versierd in de sfeer van een jaarlijks wisselend thema zoals: Olympische Spelen, Carnaval, Rio of Cowboys & Indianen, en iedereen komt verkleed. Er wordt gehockeyd, maar er zijn ook punten te verdienen met andere spelen dus hockeyervaring is niet nodig. Ook zijn er prijzen voor het mooist verklede team en voor het team dat de mooiste taart heeft gebakken. De dag eindigt altijd met een lekkere barbecue met muziek. Kortom, het is die dag echt Feest op de club!Kijk in de agenda wat de evenementencommissie de komende tijd in petto heeft. Een paar weken voor een feest wordt de informatie over wie, wat en wanneer ook via een bericht op de homepage van de website en via de app bekend gemaakt.

Praktische informatie

Voor de meeste evenementen vragen wij je van tevoren aan te melden en eventueel te betalen voor het evenement. Aanmelden voor een evenement gaat als volgt:

  • Log in op de website of app
  • Ga naar ‘meer’ in de app of naar ‘MHC Bennebroek’ op de website
  • Klik op Evenementen
  • Klik op aanmelden en de rest volgt vanzelf

Leuke ideeën of zelf de commissie komen versterken? Laat het ons weten via: [email protected].