header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Opzeggen

Wat jammer dat je wilt gaan opzeggen. Hopelijk bewaar je straks mooie herinneringen aan je hockeytijd op MHCB. 

De opzegging kan uitsluitend plaats vinden via LISA team - Club - Opzegformulier of door middel van een schriftelijke opzegging ter attentie van de ledenadministratie: [email protected].

Opzeggen bij of via een coach of trainer is dus geen officiƫle opzegging! Vermeld bij de opzegging ook de reden daarvan, dit is voor MHCB en het toekomstige beleid zeer nuttige informatie.

De opzegging is pas definitief op het moment dat je een bevestiging hebt ontvangen van de ledenadministratie. Opzegging van het lidmaatschap kan slechts plaatsvinden voor 1 mei van enig jaar.

Uitsluitend schriftelijke opzeggingen ter attentie van de ledenadministratie worden geaccepteerd. Wordt na 1 mei opgezegd, dan is de contributie voor het volgend seizoen volledig verschuldigd.

Opzegging onder voorbehoud is in bijzondere gevallen na overleg en met goedkeuring van het bestuur toegestaan, waarbij voor 1 juni de definitieve beslissing aan het bestuur moet worden medegedeeld. In geval van opzegging voor 1 mei en aanmelding voor 1 oktober (dus spelen nieuw seizoen) wordt een administratietoeslag van € 50,- in rekening gebracht.

Samenvattend:
  • Bij opzeggen voor 1 mei: geen kosten.
  • Bij opzeggen na 1 mei: de gehele contributie voor het nieuwe seizoen is verschuldigd.
  • In geval van opzegging voor 1 mei en aanmelding voor 1 oktober wordt naast de contributie een administratietoeslag van € 50,- in rekening gebracht.
Let op: opzegging onder voorbehoud is in bijzondere gevallen na overleg en met goedkeuring van het bestuur toegestaan, waarbij voor 1 juni de definitieve beslissing aan het bestuur moet worden medegedeeld.