header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Sponsormogelijkheden

MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 900 leden. Er zijn meer dan 600 jeugdleden; een club met toekomst derhalve!

Ook het sportieve prestatie element is vertegenwoordigd in de club. De Heren spelen competitief in de 1e klasse en Dames doen hetzelfde in de 2e klasse. Een gezellige en ambitieuze club voor zowel de jeugd als de senioren.

De afgelopen jaren is veel gerealiseerd en verbeterd. De club is financieel gezond en beschikt sinds begin 2012 over drie kunstgrasvelden en een in 2015-2016 grondig verbeterd clubhuis met een prachtig terras.

Maar de ambities zijn gezond. MHC Bennebroek blijft zowel investeren in de training en begeleiding van de jeugd- en de prestatie seniorenteams als in accommodatie. Nieuwe investeringen zijn noodzakelijk om de ontwikkeling van de hockeysport bij MHC Bennebroek naar het beoogde hogere plan te tillen.

Sponsorwerving is één van de manieren om die doelstellingen te realiseren. Sponsoring is voor een bedrijf een effectieve en aantrekkelijke methode om zich te profileren. De populariteit van de hockeysport wordt ingezet voor verbetering van de eigen naamsbekendheid en het imago.

Hockey is een van de meest populaire en snelst groeiende sporten in Nederland en daarom interessant voor iedereen.

MHC Bennebroek kent diverse sponsormogelijkheden. U kunt hoofdsponsor worden of een reclame veldbord langs een van onze mooie kunstgrasvelden neerzetten. Het zijn maar enkele voorbeelden.

De sponsorcommissie is graag bereid om met u alle sponsormogelijkheden van MHC Bennebroek te bespreken, waarbij uw belangen niet uit het oog verloren zullen worden. Dus als u overweegt om een van onze teams in het nieuw te steken, een reclame-veldbord aan te schaffen, hoofdsponsor te worden van MHC Bennebroek, een potentiƫle sponsor kent of op andere wijze financieel aan onze club wenst bij te dragen? Neem dan vooral contact op met de sponsorcommissie.

Uiteraard staan wij open voor uw suggesties zodat we onze standaardmogelijkheden kunnen aanvullen met sponsoring op maat.

Namens de sponsorcommissie van de MHC Bennebroek,
Reyndert de Boer
[email protected]