header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Sponsoracties

We hebben een aantal super mooie deals voor onze leden, kijk hier wat de acties zijn!

Volvo Clubbonus
23-6-2020|

Een hockeyvereniging die partnership heeft met een Svala Auto, ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast geven we nu ook € 500 bonus aan een hockeyvereniging bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion.

De Volvo Clubbonus wordt uitgekeerd indien er sprake is van:
• Een structureel en geldig partnership tussen Svala Auto en een hockeyvereniging.
• Bij de aankoop of lease van een nieuwe Volvo aan een lid, dan wel ouder/verzorger van het betreffende lid van de hockeyvereniging.
• De hockeyvereniging is (indirect) betrokken bij de verkoop/lease van een nieuwe Volvo.
• De bonus wordt geoormerkt voor de jeugdopleiding of een duurzaamheidsinitiatief van de betrokken vereniging.
• Een koper dient te verklaren lid te zijn van een vereniging of ouder/verzorger van een lid van de hockeyverening.

De Volvo Clubbonus Selekt wordt uitgekeerd indien er voldaan wordt aan bovenstaande regels en:
• De auto voldoet aan de Volvo Selekt voorwaarden (niet ouder dan 5 jaar en maximaal 150.000 km).
• De auto is aangemeld als Volvo Selekt.

Jubileum sponsor
6-9-2021|