header foto header foto header foto header foto header foto
 

D1&H1 Halloweenclinic!

Nieuws Nieuws afbeelding

13-9 Lieve hockeyboys en hockeymeiden, 
Op dinsdag 22 oktober geven Heren en Dames 1 samen een hockeyclinic aan de CDEF-jeugd! Hier moet je natuurlijk bij zijn!! Dit jaar zelfs met een thema, Halloween. 

Lees verder

Wil jij in de lustrumcommissie?

Club Nieuws afbeelding

4-9 Dit jaar heeft MHCB weer een Lustrumjaar, op 26 april 2020 bestaan we namelijk alweer 55 jaar. 

Lees verder

Hockeyplaatjes sparen bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek

Nieuws Nieuws afbeelding

19-6 Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek heeft ons bestuur benaderd voor een lokale hockeyplaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een hockeyplaatje gemaakt is. De droom van veel MHC Bennebroek-leden wordt nu werkelijkheid! Hockeyplaatjes van jezelf en andere MHC Bennebroek-leden zijn in het najaar van 2019 verkrijgbaar bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek.


Lees verder

Word jij de nieuwe voorzitter van MHC Bennebroek?

Bestuur Nieuws afbeelding

19-5 Afgelopen maandag zat ik onze halfjaarlijkse ledenvergadering voor. Een vergadering waar we belangrijke zaken over de toekomst van onze club besproken hebben. Zo werd er goed uitgelegd wat ons de komende jaren te wachten staat indien we onze velden van een nieuwe toplaag voorzien en wat daarvan de meerjarig financiële consequenties zijn. Sfeer op zo’n vergadering is dat we het doen met

Lees verder

Spelregelbriefing 2019

Arbitrage Nieuws afbeelding

6-9 Zoals hopelijk bekend zijn een aantal regels anders geworden dit seizoen. Bijgaand een filmpje vanuit de hockeybond met een duidelijk overzicht.
Filmpje:   https://youtu.be/XRWPEXTZmhY

Lees verder

Time to quiz!

Evenementen Nieuws afbeelding

6-9 Op 11 oktober is het weer tijd om al uw kennis over sport, muziek, geschiedenis, showbizz, kunst en nog veel meer in te zetten tijdens de jaarlijkse pubquiz.  


Lees verder

Koppel Bennebroek aan de Intersportapp

Nieuws Nieuws afbeelding

4-9 Heb jij de Intersport App al? Als je MHB Bennebroek koppelt aan de Intersport VIP-app, kan je rekenen op leuke kortingen en acties! 
Ga in de app naar 'Groepen'. Wordt lid van de groep en vul de code in.  De code is: Bennebroekhockey

Lees verder

Nieuwe hoofdlocatie Xenios

Nieuws Nieuws afbeelding

29-8 Graag jullie aandacht voor het bericht van Xenios over hun nieuwe hoofdlocatie. 
Helaas laat Lisa niet altijd het juiste adres zien. Hier wordt aan gewerkt!  Let op als je tegen Xenios speelt dat je bij het juiste adres bent.                              Hoofdlocatie:  

Lees verder

Bardiensten najaar 2019

Bardienst Nieuws afbeelding

18-8Bardiensten zaterdag: Datum Tijd Team 7-sep 8:30 - 11:15 M6E3 11:15 - 14:00 M8E2 14:00 - 20:00 MC2 14-sep 8:30 - 11:15 J6E1 11:15 - 14:00 J8E1

Lees verder

Spelregelwijzigingen in het nieuwe seizoen - svp aandachtig lezen!

Arbitrage Nieuws afbeelding

1-7 Voor het komende seizoen zal er een aantal spelregels wijzigen. Deze wijzigingen komen voort uit de regelwijzigingen die internationaal al doorgevoerd zijn op 1 januari en nu dus ook in Nederland miv het nieuwe seizoen (1 augustus). 

Lees verder

E-mail adres aanpassen zodat mailings goed aankomen

Nieuws Nieuws afbeelding

1-7 Als club proberen we zo veel mogelijk via de site/app en social media te communiceren maar soms is informatie zo belangrijk dat we ook een mailing versturen. 

Lees verder

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Nieuws Nieuws afbeelding

27-6 Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. 

Lees verder

Doe mee met Tank & Schenk bij Peut Bennebroek en steun onze club

Bestuur Nieuws afbeelding

5-6 Sinds vandaag is het mogelijk om MHCB op een andere wijze financieel te steunen, namelijk als er getankt moet worden. 

Lees verder

Bereikbaarheid HV De Terriers tot april 2020

Nieuws Nieuws afbeelding

22-3 Tot april 2020 zal de Vennewatersweg in Heiloo gedeeltelijk afgesloten zijn wegens de aanleg van een spoortunnel. Komend via de provinciale weg door Limmen zult u hier hinder van ondervinden. Als u Googlemaps als navigatie gebruikt krijgt u automatisch een alternatieve route. Ook op hvdeterriers.nl zijn alternatieve routes te vinden.

Lees verder

DWF

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
[email protected]

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Webredactie
[email protected]

Live beelden