header foto header foto header foto header foto header foto

Belangrijke update - Hockeyplaatjes sparen bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek

Nieuws afbeelding 19-6-2019

Inmiddels zijn alle foto's gemaakt & worden de unieke MHCB boeken gedrukt. Hierbij een belangrijke update:

• Op zaterdag 26 oktober kan je als lid je boek & je eigen plaatje komen ophalen bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek van 9 tot 18 uur.
  • Op zondag 27 oktober van 12 tot 17 uur liggen de boeken op de club achter de bar.
  • Het werkelijk sparen van de plaatjes kan vanaf maandag 28 oktober, de actie loopt tot 22 december. Ruimschoots de tijd dus om je boek vol te krijgen.

Voor het kunnen toevoegen van jouw persoonlijke hockeyplaatje hebben we voor deze actie wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw hockeyplaatje niet gedrukt worden.

Ga naar https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-mhcbennebroek/ en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut van je tijd. Vergeet niet je toestemming compleet te maken m.b.v. de bevestigingsmail die je krijgt na jouw goedkeuring. Let op: deze kan nog wel eens in de ‘spam’ terecht komen.

Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen. Als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden.