header foto header foto header foto header foto header foto

Time to quiz!

Nieuws afbeelding 6-9-2019
Op 11 oktober is het weer tijd om al uw kennis over sport, muziek, geschiedenis, showbizz, kunst en nog veel meer in te zetten tijdens de jaarlijkse pubquiz.

Zoals je weet bestaat M.H.C Bennebroek dit seizoen 55 jaar, dus kan er gesproken worden van een heuse lustrum-editie! De organisatoren (winnaars van de vorige editie) doen er alles aan om er een memorabele avond van te maken, dus verzamel je vrienden met de meeste parate kennis en schrijf je in voor de quiz. Let op: een team mag maximaal bestaan uit 5 deelnemers, dus kies verstandig!

Vanaf 20.00 uur ben je welkom in het clubhuis, de eerste vraag zal worden gesteld om 20.30 uur.

Er is weer plaats voor maximaal 20 teams. Je kan je opgeven via LISA Team via de website (lid login --> club --> evenementen). Aanmelden kan via de MHC Bennebroek app: Open de app --> meer --> Evenementen --> Pubquiz (aanmelden). Zorg ervoor dat je in het omschrijvingen veld de namen van de teamleden vermeld.

Deelname kost €10,00 wat direct via iDeal voldaan kan worden.

De vragen staan klaar en de drankjes koud, we zien jullie graag op 11 oktober. Tot dan!

Vragen? Mail naar [email protected].