header foto header foto header foto header foto header foto

VANAF 1 NOVEMBER IS MHC BENNEBROEK CASHLESS

Nieuws afbeelding 1-11-2019
MHC Bennebroek 'rekent af' met cash geld en dit houdt in dat u vanaf vandaag, 1 november 2019, alleen met PIN kunt betalen in het clubhuis van MHC Bennebroek. Dit betekent dat het afrekenen met contant geld NIET meer kan.

Waarom?

Het bestuur vindt vanuit het oogpunt van veiligheid het gewenst om geen contant geld meer op de club te hebben. Sinds jaren kun je al met PIN je aankopen in ons clubhuis afrekenen en het laatste jaar bestond al zo’n 95% van de baromzet uit Pinbetalingen. Daarnaast gaat het afrekenen bij de kassa sneller en er zijn geen vergissingen meer bij het teruggeven van wisselgeld.

We vragen eenieder hiervoor om begrip en neem dus je pinpas of mobiel mee naar de hockeyclub! Dank daarvoor.