header foto header foto header foto header foto header foto

Filmavond E6, F en pauwtjes

Nieuws afbeelding 6-1-2020
Zaterdagavond 25 januari is het filmavond in het clubhuis voor de E6-tallen, de F'jes en de Pauwtjes. Eerst met zijn allen frites eten en vervolgens neerploffen voor de film. Ook voor frisdrank en popcorn wordt gezorgd en we sluiten de avond af met een korte disco! Ben jij er ook bij?

De avond start om 17.00 uur en is om 19.30 uur afgelopen.
Kosten: € 8,00

Aanmelden: via de website of de app (let in beide gevallen goed op dat je inlogt onder het lid dat zich opgeeft, ouders/broertjes/zusjes of andere inlog zorgt ervoor dat het evenement niet wordt weergegeven).

Via de website:
Via de loginbutton rechtsboven log je in met je lidnummer en wachtwoord – Klik op Club – klik op Evenementen – Klik op Filmavond, meld je aan en betaal direct via iDeal.

Via de app:
Ga in de MHC Bennebroek app naar 'Meer' en kies evenementen, klik daarna op Filmavond. Ook hier meld je je aan en betaal je direct met iDeal.

Kom met je hele team! Tot 25 januari!

Let op, voor deze avond zijn alleen de oudste Pauwtjes uitgenodigd, voor de Mini-Pauwtjes & Funkeys organiseren we een andere activiteit.