header foto header foto header foto header foto header foto

De trainingen gaan nu echt door!

Nieuws afbeelding 28-4-2020

De gemeente heeft ons Coronaprotocol goedgekeurd! Dat betekent dat de jeugd vanaf woensdag 28 april weer het veld op mag.

De trainingstijden zijn in grote lijnen hetzelfde als normaal. Kijk voor de exacte tijden die voor jouw team gelden in de clubapp en houd de berichten van je trainer in de gaten.

In het Coronaprotocol (zie de Bijlage onderaan dit bericht) hebben we de richtlijnen van het RIVM, NOCNSF en de KNHB vertaald naar onze club. We hebben daarin vastgelegd hoe we kunnen hockeyen zonder risico’s voor veiligheid en verspreiding van het virus.

Lees het protocol goed door. Voor spelers, ouders en trainers zijn er specifiek hoofdstukken waarin beschreven staat waar je je aan moet houden en wat wel en niet kan.

Daarbij nog wat serieuze opmerkingen. Het is goed om je te realiseren dat deze nare ziekte ook binnen onze club heeft toegeslagen. We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om te zorgen dat er niet nog meer slachtoffers vallen. Dat klinkt dramatisch, maar deze lockdown is nu eenmaal geen spelletje. De regels zijn soms lastig en vragen aanpassingsvermogen van iedereen. Verdiep je er in en houd je eraan.

Denk er ook aan dat wij de regels niet hebben verzonnen. Veel ruimte om het anders te doen hebben we dus niet. Mocht je, na lezing, nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected].

Ter info: de gerelateerde KNHB update dd 21 april vindt u hier https://hockey.nl/nieuws/de-sport/knhb-einde-aan-alle-competities-jeugd-kan-weer-trainen/.

Bijlage