header foto header foto header foto header foto header foto

Bericht van het bestuur, lustrum festiviteiten uitgesteld

Nieuws afbeelding 18-3-2020
Beste leden, vrijwilligers en alle andere betrokkenen bij MHC Bennebroek,

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen zich snel op; dagelijks worden er nieuwe ingrijpende maatregelen genomen die ons allemaal treffen. Wat de gevolgen van deze maatregelen voor de hockeysport en MHCB zijn wordt door het bestuur goed in de gaten gehouden; leidraad daarbij is de speciale informatiepagina van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie.

In verband met de strikte richtlijnen en de zorg voor eenieders gezondheid, hebben we besloten de veiling en het lustrumweekend dat gepland stond voor 17, 18 en 19 april uit te stellen tot een later tijdstip. We willen de vele vrijwilligers die de afgelopen tijd hard gewerkt hebben aan de voorbereidingen voor de velling en het mooie lustrumprogramma enorm bedanken voor hun inzet tot nu toe. Jullie werk is niet voor niets want we gaan ons 55ste lustrum zeker vieren, alleen wat later dan gepland. Zodra we geschikte data hebben gevonden zullen we dat laten weten.

Tot en met 6 april zijn er geen trainingen en geen wedstrijden; we hopen dat er rond die tijd positiever nieuws is en jullie dan meer te kunnen laten weten over de rest van het seizoen en het beleid van onze club. Blijf ondertussen lekker hockeyen, op: https://hockey.nl/nieuws/de-sport/negen-tips-om-binnen-te-hockeyen/ vind je bijvoorbeeld leuke tips.

Eén van die tips is de #keepplayingchallenge: film hoe jij je bezig houdt met hockey tijdens deze hockeyloze weken (bijv. je coolste tricks of hoe je in en om het huis hockeyt, het liefst in MHCB shirt om het clubgevoel uit te dragen). Nomineer daarna 3 vrienden om dit ook te doen. Post je video op Instagram, gebruik #keepplaying en tag @hockeynl, @teamstreethockey en @mhcbennebroekofficial. Je maakt daarmee kans op leuke prijzen van Hockey.nl en Team Streethockey. Daarnaast kiezen wij vanuit het bestuur van MHCB ook een aantal winnaars met als hoofdprijs een Brabohockeystick. Op 7 april worden de winnaars bekend gemaakt. We zijn benieuwd naar jullie filmpjes!

Doe voorzichtig, blijf gezond, zorg voor elkaar en hopelijk over niet al te lange tijd tot ziens op de club.

Hartelijke groeten,
Bestuur MHC Bennebroek