header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Vacature: Bestuurslid Technisch Beleid

Nieuws afbeelding 6-10-2020
Ben jij een (ex) hockeyer? En wil jij ook jouw steentje bijdragen aan onze mooie familie club? Dan is de vacature bestuurslid Technische Beleid wellicht iets voor jou!

MHC Bennebroek is een familieclub waar jong en oud op een sportieve en verantwoorde wijze kan hockeyen in teamverband, zowel op recreatief als presentatiegericht niveau.” Om dit beleid in de toekomst voort te kunnen zetten en te verstevigen is het bestuur op zoek naar nieuw bestuurslid Technische Beleid zowel het seniorenbeleid als het jeugdbeleid onder zijn/haar hoede kan nemen.

Het onlangs herijkte Technisch Beleid vraagt om een integrale aanpak. Het omvat zowel jeugd als senioren en zowel selectie- als breedteteams. Sleutelwoord daarbij is doorstroming: verticaal, tussen junioren en senioren én horizontaal, tussen de diverse speelniveaus. Dit beleid is gericht op het zo goed mogelijk kunnen inspelen op de mogelijkheden en wensen van leden en daarmee op het behoud van bijvoorbeeld A- en B-jeugd voor de seniorenteams. Maar bijvoorbeeld ook op het geven van kwalitatief goede trainingen aan de fanatieke breedtespeler of op de mogelijkheid om vriendenteams te vormen voor de selectiespelers die het rustiger aan willen gaan doen.

Hoewel het technisch beleid onlangs is bijgesteld en opnieuw is uitgewerkt, is er voor het nieuwe bestuurslid nog veel ruimte dit verder in te vullen. Ook de technische staf heeft hierin een belangrijke rol. Het nieuwe bestuurslid vragen we om plannen te maken met de technische commissies en de technische staf, en toe te zien op de uitvoering ervan.

Kortom een uitdagende functie, waar je de ruimte krijgt hier verdere invulling aan te geven. En je daarnaast deel uitmaakt van ons gezellige bestuur!

Heb jij belangstelling of wil je meer weten over deze functie mail dan voor 7 november naar: [email protected]