header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

TC jeugd

Hockey programma de komende periode

Nieuws afbeelding 13-11-2020
Beste Bennebroekers,

Afgelopen weken hebben we veel leuke onderlinge wedstrijden kunnen spelen! De sfeer op de zaterdagen was heel prettig en er is ook goed getraind. Ondanks een regenbui hier en daar worden de trainingen goed bezocht. Een compliment naar alle leden, vrijwilligers en ouders is zeker op zijn plaats. Ontzettend fijn te zien hoe iedereen met deze nieuwe situatie en aanpassingen omgaat.

Graag informeren we jullie hoe we de komende periode gaan invullen, uiteraard onder voorbehoud van besluiten vanuit de regering.

November
De komende weken zullen we de trainingen en onderlinge wedstrijden voortzetten, waarbij de laatste wedstrijdronde zaterdag 28 november is. We kijken elke week naar de wedstrijden en proberen voor ieder team weer een leuke tegenstander te vinden voor de week daarop. Als de teams minder aan elkaar gewaagd zijn, dan verzoeken we jullie om daar flexibel mee om te gaan en spelers van de teams te wisselen/husselen. Neem dus altijd je witte en blauwe shirt mee (die zien er overigens super mooi uit).

December
In december hebben we een winterstop ingelast; er zijn geen trainingen en geen wedstrijden. We adviseren wel om lekker te blijven bewegen.

Januari
De hockeybond heeft onlangs aangekondigd dat de zaalhockey- en midwintercompetitie geen doorgang heeft. De bond zal in afwachting van groen licht van de overheid, de reguliere competitie van oktober/november opstarten in januari en laten doorlopen tot de voorjaarsvakantie.
Wij hopen uiteraard dat de competitie weer kan starten op zaterdag 9 of 16 januari. De trainingen zullen dan ook weer worden hervat in week 1 van het nieuwe jaar, houd hier graag rekening mee! Het schema wordt zichtbaar in de MHCB-app, zodra de hockeybond akkoord heeft gekregen.

Vanuit het bestuur hebben wij in ieder geval het fijne bericht ontvangen dat al deze extra niet-gebudgetteerde trainingen uit buffers zullen worden opgevangen.

Met sportieve groet,
Menno Reyenga &