header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Nieuws

Corona-update: Jeugdtrainingen en -wedstrijden

Nieuws afbeelding 15-11-2021

De Coronaregels dwingen ons opnieuw om een aantal voorzieningen te treffen rondom de jeugdtrainingen en -wedstrijden. Gelukkig mogen ook de pauwtjes, jongste jeugd en junioren gewoon trainen en wedstrijden spelen. Publiek is echter niet toegestaan.

Waar mogelijk willen we ouders daarom vragen de kinderen zelfstandig naar de club te laten komen. Als dat niet mogelijk is, dan kunnen ze op de parkeerplaats bij BSM worden afgezet en naar de club lopen. Voor de jongste jeugd zorgen we voor begeleiding. Het hek bij de hoofdingang zal gesloten zijn. Er is ruimte voor fietsen op de kleine parkeerplaats voor de sporthal.


Ook tijdens de jeugdwedstrijden op zaterdag kunnen we helaas geen publiek toelaten. Wel is het clubhuis open, voor de limonade na de wedstrijd of een kop koffie voor de coaches, scheidsrechters en begeleiders, op vertoon van een Coronatoegangsbewijs. Ook op zaterdag geldt dat alleen de ingang bij BSM open is.

Per team mogen we alleen begeleiders (coaches, manager, rijouders) toelaten. Het aantal rijouders dat wordt toegelaten verschilt per club. Informeer vooraf wat de regels zijn bij de ontvangende club van je kind.

Over twee weken begint de winterstop. Bovengenoemde regels gelden daarom maar voor een korte periode. Laten we hopen dat de wereld er na de winterstop weer wat normaler uitziet!